1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:30

7.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kralice opět zvítězily


Branky


0

Fotbalisté Kralic vyhráli své druhé utkání v řadě a pomalu se derou do poklidných vod tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kopeček otevřel skóre

Do utkání v němž byli favority hosté z Budišova-Náramče vstoupili lépe domácí hráči z Kralic, když v 7.min po úniku na pravé straně musel zakročit hostující brankař a následná hlavička domácích skončila nad brankou. V 17.min unikl domácí Břoušek na pravé straně, jeho zakončení dokázal hostující brankař David Kostelecký pouze tečovat a nepovedený odkop obránce srazil do branky napadajíci Jiří Kopeček, 1:0. Zbylé minuty první půle se vyznačovaly urputnou snahou obou týmů o ovládnutí středu hřiště. Z této části stojí za zmínku pouze akce domácích ze 30.min, kdy po rychlém přenesení hry z levé strany na pravou končí střelou Břouška do břevna.

Druhý poločas branku nepřinesl

Celý druhý polačas se odehrál snahou obou soupeřů o ovládnutí hry. To se o trochu lépe dařilo domácím. Ti v 53.min po milimetrové přihrávce na nabíhajícího Širokého nedokázali z jeho centru trefit napůl odkrytou branku. Stejně tak v 57.min skončila střela z přímého kopu. Ani hosté nepředvedli směrem dopředu nic kloudného a utkání tak skončilo hubeným vítězstvím domácich 1:0, kteří se dotáhli svému soupeři na jeden bod.



Ohlasy k zápasu


FC Kralice n.Oslavou
Tomek Jiří, vedoucí FC Kralice n. O.: I přes naši mírnou převahu působil výkon obou mužstev utrápeně, ale naši hráči měli větší vůli po vítězství a tři body nakonec zůstali doma.

FC Budišov - Nárameč B
Piňos Petr, trenér Budišov-Nárameč B: Oboustranně velice slabé utkání velmi nízké úrovně. Nepodařilo se nám v komplikované sestavě zápas dostat pod kontrolu a proto se z bodů radovali šťastnější a bojovnější domácí.



Sestavy


FC Kralice n.Oslavou
M. Rous [-] - T. Chadim [-] , R. Rous [-] , P. Němec [-] , A. Krčál [-] - M. Peťa [-] , D. Janoušek [-] (89. V. Zigmund [-] ) , J. Kopeček [-] (68. J. Chadim [-] ) , M. Široký [-] - M. Břoušek [-] , M. Tomek [-] (46. A. Kabátek [-] )

FC Budišov - Nárameč B
D. Kostelecký [-] - P. Suchánek [-] , O. Kazda [-] , O. Doležal [-] , A. Rybníček [-] - P. Karas [-] , R. Mezlík [-] , L. Jura [-] , D. Pavlíček [-] - J. Mezlík [-] , M. Dobrovolný [-]

ŽK: 45. R. Rous , 85. A. Krčál - 45. O. Kazda .
Hráči zápasu: M. Rous - O. Doležal , R. Mezlík .
Místo: Kralice. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.