Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2015 14:00

11.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dohrávka skončila hokejovou výhrou Rapotic


Branky


4. M. Laš , 12. R. Strašák , 22. R. Strašák , 40. J. Slabý , 44. M. Laš - 23. J. Kazda , 70. J. Kazda , 80. M. Molnár , 88. J. Kazda
0

Rapotice se divokým vítězstvím nad Budišovem v dohrávaném 12. kole posunuly z poslední příčky na dvanácté a přerušily třízápasovou šňůru porážek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rapotice nadělily Budišovu do poločasu bůra

Zápas mezi Rapoticemi B a Budišovem-Nárameč B, byl kvůli nespůsobilému terénu přeložen na dnešní středu. Domácí Rapotice určitě chtěly dohrávku vyhrát, protože by se vyhouply z poslední příčky na dvanácté místo tabulky. Zápas začal výborně pro domácí, když se po čtyřzápasovém půstu trefil Milan Laš 1:0. Domácí byli v dohrávce při chuti a ve 12. minutě se blýskl další domácí útočník Radim Strašák 2:0. Stejný hráč pak zvyšoval ve 22. minutě na 3:0. Hosté však o minutu později snížili na 3:1 zásluhou Jakuba Kazdy. Budišov chtěl domácí touto brankou znervóznět, ale opak byl pravdou. V závěru poločasu zasadili domácí hostům další dvě rány. Nejprve ve 40. minutě dal na 4:1 Jaroslav Slabý a poločasovou střeleckou potenci zakončil ve 44. minutě Milan Laš 5:1.

27 diváků vidělo 11 gólů

Druhý poločas pak nadále pokračoval v brankových hodech. V 64. minutě dával již na 6:1 Jaroslav Slabý. V 70. minutě se pak připomněli i hosté a to konkrétně Jakub Kazda 6:2. V 73. minutě pak vrátil pětibrankový náskok domácím Tomáš Pavlíček 7:2. Na hostech bylo sympatické, že i za hodně nepříznivého stavu nesložili zbraně a snažili se výsledek alespoň zkorigovat. Což se jim nakonec povedlo. Nejdříve se v 80. minutě trefil Matěj Molnár 7:3 a potom v 88. minutě dal svoji třetí branku v zápase Jakub Kazda 7:4, čímž uzavřel velmi divoku přestřelku, na kterou už je domácí tým v letošní sezóně zvyklí.



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice B
Kolařík Aleš, vedoucí: Pro nás to bylo důležité utkání s týmem, který na tom byl v tabulce podobně. Tomu jsme také uzpůsobili sestavu. Svou převahu jsme tentokrát dokázali vyjádřit i brankově. V první půli jsme byli i důslední směrem dozadu. Bohužel ve druhé půli jsme na tuto důslednost zapomněli. Musím pochválit hostující hráče, kteří se i přes jasný výsledek nevzdávali. Pořád nás drželi v obezřetnosti. Jakmile se naskytla nějaká šance vyráželi do protiútoků. Tři body jsou pro nás z tohoto pohledu velmi cenné.

FC Budišov - Nárameč B
Piňos Petr, trenér Budišov-Nárameč B: Rezerva Rapotic dnes byla více posílena než-li my. Hrál se velmi útočný fotbal bez výrazného bránění. Při pohledu na hokejový výsledek je nutno říci, že soupeř nebyl lepší, ale produktivnější. Dále bych chtěl ocenit solidní výkon mladých rozhodčích.



Sestavy


FC Rapotice B
A. Sobotka [-] - R. Zezula [-] (46. P. Císař [-] ) , K. Kovařík [-] , J. Tesař [-] (58. D. Slaný [-] ) , L. Man [-] - P. Matoušek [-] , M. Dobeš [-] , J. Slabý [-] , M. Němec [-] - R. Strašák [-] (32. T. Pavlíček [-] ) , M. Laš [-]

FC Budišov - Nárameč B
J. Sedláček [-] - A. Rybníček [-] , O. Kazda [-] , R. Hrádek [-] , M. Molnár [-] - M. Sedláček [-] , M. Mezlík [-] , V. Beránek [-] , D. Věžník [-] - J. Kazda [-] , M. Dobrovolný [-]

Počet diváků: 27.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.