1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studenci zajistil výhru Komárek až v 88. minutě


Branky


0

Aktuální lídr tabulky na svém hřišti v sobotu odpoledne přivítal béčko Náměště, které zatím neprožívá dobrý start, a proto se dal čekat jednoznačný průběh. Opak byl ale pravdou a hosté drželi naději remízy až do 88. minuty, kdy se trefil domácí Komárek a poslal hosty domů bez bodu. Studenec je i po šestém kole stoprocentní bez ztráty kytičky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tyč domácích a šance Eliáše

Nečekaně vyrovnaný duel viděli diváci ve Studenci, který rozhodla jedna branka. První poločas se hrál kvalitní fotbal a šance byly k vidění na obou stranách. Domácí ani hosté však své šance proměnit nedokázali. Na straně Studence nastřelil tyč Jiří Strnad a za hosty pálil vedle Jiří Eliáš.

Na gól se čekalo až do samého závěru

Do druhé půli domácí vstoupili velmi vlažně, jako by zůstali ještě v kabině, a toho se pokusili využít hosté. Prvních dvacet minut byli lepším týmem a mohli jít do vedení. Sobotka, který byl sám před bránou ale pálil vedle a neprolomil špatnou produktivitu Náměště. Od 70. minuty zase převzali iniciativu domácí. Už to vypadalo, že zápas skončí nerozhodně a béčko Náměště bude prvním týmem, který obere Studenec o body, ale František Komárek byl proti. V 88. minutě si naběhl na vápno, kde se ujal odraženého míče, zatáhl ho do vápna a k radosti všech domácích příznivců rozvlnil síť za zády Lokaje. Domácí Studenec je tak i po šesti kolech jasným lídrem Okresního přeboru, když zatím neztratil jediný bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Studenec
Josef Čonka - trenér TJ Sokol Studenec: Byl to docela vyrovnaný zápas, s šancemi na obou stranách. Bylo to o tom, kdo dá gól a my toho v posledních minutách využili. Dá se říct, že výsledek jsme si ubojovali.

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
Bohumil Nekuda - trenér FC Náměšť nad Oslavou-Vícenice B: Bylo to vyrovnané utkání a podle mě by tomu více slušela remíza za ten průběh hry. Myslím si, že zápas trochu ovlivnila i situace z prvního poločasu, kdy běžel Eliáš sám na bránu a domácí hráč ho stáhl za dres sudí ukázal jen žlutou kartu. Třeba by se vše vyvíjelo jinak. Pro diváky to musel být výborný fotbal, jen škoda pro nás, že jsme to neudrželi. Herně nepropadáme, ale trápí nás koncovka, snad se to příště už podaří zlomit.



Sestavy


TJ Sokol Studenec
L. Pěnčík [-] - P. Strnad [-] - M. Nováček [-] , O. Vrba [-] , M. Mrňa [-] , P. Dufek [-] (79. M. Tretera [-] ) , J. Buršík [-] , K. Mrňa [-] , J. Holoubek [-] - F. Komárek [-] , J. Strnad [-] -

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
M. Lokaj [-] - J. Pospíšil [-] , V. Kopuletý [-] , M. Sobotka [-] , Z. Sobotka [-] , B. Nekuda [-] (53. M. Anna [-] ) , T. Franěk [-] (64. T. Rabušic [-] ) , J. Eliáš [-] , P. Blažek [-] (73. J. Polák [-] ) , L. Vrba [-] , M. Veselý [-]

ŽK: 15. P. Dufek , 30. J. Buršík , 69. J. Strnad - 44. J. Eliáš , 69. T. Franěk , 85. M. Lokaj , 87. M. Sobotka .
Hráči zápasu: F. Komárek , J. Strnad .
Místo: Studenec. Počet diváků: 80. Rozhodčí: ZSIHOVICS Tomáš - KUBA Michal, MITÁŠ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.