Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 15:30

7.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náměšť slaví první výhru, odnesla to Stařeč


0

Velice důležitý souboj se odehrál v sobotu odpoledne v Náměšti, kam přijela Stařeč. Oba týmy se před zápasem nacházely na chvostu tabulky a tímto zápasem se chtěly výsledkově odrazit. Domácí do zápasu vstupovali s cílem získat první tři body a opustit spodek tabulky. Hostům se poprvé podařilo vyhrát v minulém kole, když doma zdolali béčko Okříšek a v zápase s Náměští chtěli na tento úspěch navázat. Po první půl hodině byli na nejlepší cestě potvrdit tři body, když vedli díky dvěma trefám Břízy 2:0. Domácí ale zápas otočili a i díky hattricku Bukáčka zvítězili vysoko 5:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půli dominovala Stařeč

Dal se čekat vyrovnaný souboj, ale domácím jako by se v prvním poločase nechtělo. Stařeč měla mnohem více ze hry a celý poločas byla jasně lepší. První trefu zaznamenal ve 24. minutě Marek Bříza, který si obhodil obránce a tvrdou střelou překonal Pokorného - 0:1. Hned po pěti minutách přidal druhý gól, když utíkal sám proti Pokornému, obešel ho a do prázdné brány zvyšoval na 0:2. Stařeč byla v tu chvíli na koni, ale hostující Pislcajk nevyužil ani jednu ze svých tří tutovek, kdy byl téměř sám před Pokorným, ale ten svými zákroky držel domácím naději. Jak už tomu tak ve fotbale bývá, takové věci se trestají a pro Stařeč přišel trest minutu před odchodem do kabin. Domácí záložník Eliáš zatáhl míč po lajně, pod sebe nabídl Bukáčkovi, který snížil nekompromisní ranou pod břevno na 1:2.

 

 

 

Karty se obrátily

Zatímco v domácí kabině byl o poločase hurikán, hosté šli do druhé půlky s cílem využít některou z šancí a položit domácí na lopatky. V sobotu byl k vidění ale zápas dvou poločasů. Ve druhé pětačtyřicetiminutovce se karty úplně otočily a byli to domácí, kteří v poli dominovali a dávali góly. Hned v 52. minutě se dočkali vyrovnání, když rohový kop proměnil Pospíšil v hlavičku do šibenice Obůrkovy brány. V 60. minutě se Náměšť dostala do vedení, když nahrávku Lokaje doklepl do prázdné Eliáš. Hosté si vypracovali jednu velikou příležitost na srovnání, ale Pislcajk v sobotu neměl svůj den a z metru přestřelil Pokorného svatyni. Konečné slovo měl v rozmezí dvou minut Miloslav Bukáček. Jako přes "kopírák" prvního gólu využil v 73. minutě Eliášovu nahrávku pod sebe a překonal Obůrku - 4:2. O dvě minuty později se na brankáře hostů řítil sám a zaznamenal touto trefou svůj hattrick a upravil konečné skóre na 5:2.



Ohlasy k zápasu


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
Bohumil Nekuda - trenér FC Náměšť nad Oslavou-Vícenice B: První půlku byla Stařeč jasně lepší, my jsme nehráli vůbec nic, ale vychytal nás gólman Pokorný. Druhou půlku jsme to otočili, byli jsme lepší zase my. Pomohlo nám brzké vyrovnání a Stařeč už pak nestíhala.

TJ Sokol Stařeč
Václav Polák - trenér TJ Sokol Stařeč: V první půlce jsme měli více ze hry a kdybychom vedli 5:1, tak se nemohl nikdo divit. Druhou půlku se to úplně otočilo, my jsme přestali hrát a Náměšť nás přehrála. Škoda tutovek Pislcajka, kdyby to proměnil, tak mohl být klid už v poločase.



Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
L. Pokorný [-] - J. Eliáš [-] , M. Lokaj [-] (46. M. Veselý [-] ) , M. Bukáček [-] , T. Franěk [-] (75. M. Křivánek [-] ) , M. Sobotka [-] , M. Anna [-] (46. Z. Jonák [-] ) , J. Pospíšil [-] , V. Kopuletý [-] (71. P. Kopuletý [-] ) , L. Vrba [-] , J. Matej [-] (30. R. Juřena [-] )

TJ Sokol Stařeč
D. Obůrka [-] - M. Bříza [-] (80. S. Jahoda [-] ) , M. Pislcajk [-] (68. M. Patočka [-] ) , R. Ježek [-] , J. Zejda [-] , O. Mařan [-] , R. Linhart [-] (77. D. Kašiár [-] ) , L. Lauš [-] , J. Rambousek [-] , V. Smejkal [-] (83. M. Stonáček [-] ) , M. Pysk [-]

ŽK: 46. J. Matej , 88. J. Pospíšil - 44. O. Mařan , 80. M. Pysk , 88. D. Kašiár .
Hráči zápasu: L. Pokorný , M. Bukáček - M. Bříza .
Místo: Vícenice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: KUBA Lukáš - KUBA Michal, DVOŘÁK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.