3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stařeč zvládla domácí zápas s Rudíkovem


Branky


0

Další souboj týmů ze spodních vod tabulky byl k vidění v neděli na hřišti Stařeče. Domácí v rámci 8. kola hostili Rudíkov - Trnavu, který se posledními výsledky namočil k bojům o záchranu. Stařeč využila domácího prostředí a zvítězila rozdílem třídy 3:0. Rudíkov se po této porážce dostal na poslední místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci viděli spoustu šancí

Domácí vlétli do utkání jako uragán a hned v 1. minutě podnikli rychlý útok po pravé straně, útočník poslal centr spoluhráči před prázdnou bránu a byl z toho gól, pro domácí bohužel z ofsidu, a tak neplatil. Hosté se poprvé předvedli ve třetí minutě, když si vzal balón Jaša, individuálně se uvolnil kolem tří hráčů, ale svoji akci překombinoval a nakonec o míč přišel. V 6. minutě zahrozili opět domácí, ale Ježek bránu netrefil. Ve 23. minutě domácí rychle rozehráli odpískaný ofsajd hostů, míč se dostal k osamocenému Pislcajkovi a ten sám proti brankáři uspěl. Hosté byli jak opaření a domácí byli lepším týmem, ovšem bez gólového efektu. Hostující Jašša mohl ještě samostatným nájezdem srovnat skóre ale tzv. "šatňák" se mu nepodařilo vstřelit a odcházelo se do kabin za stavu 1:0.

Trnka držel svůj tým

Začátek druhého poločasu patřil Rudíkovu. V prvních deseti minutách měli několik rohů a trestných kopů, ale veškeré nebezpečí domácí obrana odvrátila.. V 53. minutě se ke slovu opět dostali domácí a Ježek svoji střelou z hranice velkého vápna orazítkoval břevno. Hra se vyrovnávala a hosté měli i další náznaky šancí, ale domácí brankář zasahovat nemusel. Pro hosty přišel trest v 74. minutě. Špatnou rozehrávku před velkým vápnem sebral Pislcajk a v tváří tvář proti Trnkovi zvýšil na 2:0. Rudíkov po druhém obdrženém gólu odpadl a díky skvělým zákrokům Trnky nedostal debakl. Tři minuty před koncem ještě upravil skóre na 3:0 pěknou ranou Zejda a domácí Stařeč se konečně oddálila sestupovým příčkám, do kterých se naopak namočil Rudíkov.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stařeč
Václav Polák - trenér TJ Sokol Stařeč: Museli jsme vyhrát, protože případná prohra by nás dostala na poslední místo. Byli jsme lepším mančaftem, dali jsme krásné góly a zaslouženě jsme vyhráli. Musím pochválit celý tým, všichni poctivě makali, ale přece jenom musím vyzdvihnout výkon Marka Pislcajka, který odehrál výborný zápas.

FK Rudíkov
Jaromír Trnka - trenér FK Rudíkov-Trnava: Prohra nás mrzí. Vzhledem k tomu, že jsme se díky ní dostali na poslední místo musíme v příštím zápase s Okříškama bodovat na plno.



Sestavy


TJ Sokol Stařeč
D. Obůrka [-] - M. Pislcajk [-] (89. M. Stonáček [-] ) , M. Bříza [-] (86. S. Jahoda [-] ) , R. Ježek [-] , J. Zejda [-] , O. Mařan [-] , R. Linhart [-] (46. D. Kašiár [-] ) , J. Rambousek [-] , M. Vodička [-] , M. Vodička [-] , L. Lauš [-]

FK Rudíkov
Z. Trnka [-] - L. Mikyska [-] , V. Šula [-] , Z. Partl [-] , J. Pažourek [-] - R. Votava [-] (64. Z. Skryja [-] ) , M. Salák [-] , M. Jaša [-] , M. Mejzlík [-] - J. Trnka [-] , P. Trnka [-] -

ŽK: 59. M. Vodička , 82. J. Rambousek - 72. M. Salák .
Hráči zápasu: M. Pislcajk .
Místo: Stařeč. Počet diváků: 90. Rozhodčí: MACEK Ivo - SKÁLA Martin, NEUMANN Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.