4:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky konečně vyhrály


Branky


0

V rámci 8. kola se hrál na stadionu domácích veledůležitý zápas. Béčko Okříšek, které ještě nevyhrálo hostilo Náměšť, na kterou se v případě výhry mohly bodově dotáhnout. Domácí šli brzo do vedení a nakonec se po výhře 4:1 radovali z prvních tří bodů. ,,Jsem rád, že jsme dali konečne dost gólů", neskrýval spokojenost kapitán domácího týmu Jan Jeřábek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ryšavý parádní trefou otevřel skóre

Do začátku utkání vstoupili lépe hosté z Náměště. Několik náznaků šancí ale dokázali proměnit v gól i díky výborně chytajícímu Ferdanovi. Po úvodním tlaku Náměště přebrali iniciativu domácí fotbalisté a z jejich snahy pramenil i úvodní gól zápasu. V 17. minutě se k přímému kopu postavil Ryšavý a ranou vymetl pavučiny v bráně Pokorného. Domácím gól pomohl a nadále byli lepším týmem na hřišti. Po půl hodině předvedli hráči Okříšek nádhernou kombinaci. Ježek vyslal kolmici mezi beky na nabíhajícího Vostála, který míč potáhl po lajně a do prázdné brány nabídl Brabcovi - 2:0. Domácí mohli svůj náskok ještě zvýšit, ale ani jednu z šancí nedokázali proměnit, a tak přišel trest. Odražený balón se dostal na vápno k Eliášovi a ten snížil na 2:1. V poločase se tak odcházelo do kabin za stavu 2:1. 

 

Zápas byl rozhodnut během pár minut

V druhé půlce viděli diváci vše zajímavé v prvních patnácti minutách, kdy domácí rozhodli o zápase. Nejprve v 55. minutě vyslal Brabec centr z trestného kopu k Dokulilovi, a ten rozvlnil síť Pokorného brány - 3:1. O minutu později zasadil poslední hřebíček do rakve svým druhým zásahem v utkání Brabec, který střelou zpoza vápna opět rozvlnil síť a pečetil tak skór na konečných 4:1. Ve zbytku utkání už domácí jenom kontrolovali hru a brankáři byli bez práce. 



Ohlasy k zápasu


SK Huhtamaki Okříšky B
Jan Dokulil - trenér SK Huhtamaki Okříšky B: Zaslouženě jsme vyhráli, ačkoliv mohlo být více gólů. Všichni hráli výborně a kluky musím za předvedený výkon pochválit.




Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky B
M. Ferdan [-] - I. Večeřa [-] , M. Kšír [-] , T. Binka [-] - J. Jeřábek [-] , J. Ježek [-] (62. F. Rampír [-] ) , R. Ryšavý [-] , K. Vostal [-] , R. Dokulil [-] (74. L. Mašek [-] ) - J. Brabec [-] , M. Večeřa [-] (80. Š. Novotný [-] ) -

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
L. Pokorný [-] - J. Pospíšil [-] , V. Kopuletý [-] , R. Juřena [-] (46. T. Rabušic [-] ) , M. Sobotka [-] (46. M. Křivánek [-] ) , M. Bukáček [-] , P. Blažek [-] (61. P. Kopuletý [-] ) , B. Nekuda [-] , T. Franěk [-] , J. Eliáš [-] , L. Vrba [-]

ŽK: 28. R. Ryšavý , 69. M. Kšír - 17. L. Vrba , 54. T. Franěk , 69. B. Nekuda , 74. J. Eliáš .
Hráči zápasu: J. Brabec , R. Dokulil .
Místo: Okříšky. Počet diváků: 80. Rozhodčí: SEDLÁČEK Petr - DVOŘÁK Jiří, VELC Zbyněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.