1:4
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

9.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky porazily poslední Rudíkov


Branky


0

V neděli se v rámci 9. kola Okresního přeboru hrál souboj posledního s předposledním. Poslední Rudíkov naposledy vyhrál ve třetím kole a zápas s Okříšky pro něj byl víc než důležitý. Hosté měli totiž před zápasem jen o bod víc a případná výhra by domácí dostala ze sestupových pater. Jenomže Okříšky veledůležitý duel zvládly a potvrdily domácí výhru z minulého kola. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodlo se už v prvním poločase

První šanci utkání měli hosté v 5. minutě, kdy byl Brabec zcela osamocený ve vápně domácích, ale svoji střelu mezi tři tyče neumístil. Domácí se do šance dostali v 8. minutě, když Komínek vyslal na steč po pravé straně Nožičku a ten pěkným centrem našel na zadní tyči osamoceného Trnku, který ovšem nezakončil přesně. Pravidlo nedáš - dostaneš, mohli diváci vidět v plných obrátkách. Téměř okamžitě po zahozené šanci domácích podnikli rychlý útok po pravé straně hosté a centr Dokulila dopravil do prázdné brány Petr Molák - 0:1. Okříšky po čtvrt hodině hry přidali další gól, když se prosadil po nádherné individuální akci a umístění k tyči Dubský. Přišla 34. minuta, kdy se domácím obráncům nepovedlo odkopnout míč do bezpečí, toho využil hostující Brabec a rozvlnil síť Hrazdírovy brány. Rudíkov mohl do poločasu alespoň korigovat výsledek, ale Mikyskovu ránu pod břevno vytáhl Ferdan výborným zákrokem na roh. První poločas skončil rozdílem třídy.

Domácí pálili šance

Domácí se pokusili ve druhém dějství oživit hru střídáním a nový hráč na place Martin Skryja mohl hned snížit. Výborný Ferdan ale jeho ránu zneškodnil. V 61. minutě pohrozili hosté, když šel Molák po samostatné akci sám na brankáře a mohl přidat svůj druhý gól v zápase, ale poslal míč těsně vedle tyče. V 80. minutě měli domácí další velikou šanci, ale Nožičkův pokus zastavilo břevno. V 83. minutě podnikli hosté útok po pravé straně, odkud přišel centr na levou stranu, kde byl osamocený Brabec a dal svůj druhý gól v utkání. Čestného gólu se domácí dočkali až v 90. minutě, kdy se po ose Šula - Komínek dostal míč k Nožičkovi a ten našel ve vápně Mikysku, který konečně rozvlnil síť za zády Ferdana. Domácí se po prohře dostávají na samotný chvost tabulky se ztrátou tří bodů na předposlední Přibysavice.



Ohlasy k zápasu



SK Huhtamaki Okříšky B
Jan Dokulil - trenér SK Huhtamaki Okříšky B: V zápase bylo strašně moc šancí, mohlo to klidně skončit víc. My jsme se opírali o zkušenosti Zemana, který nám dodal sebevědomí a vyhráli jsme zaslouženě. Teď nás čeká derby s Přibyslavicemi, se kterými se střetneme po 11 letech, takže se všichni těšíme a kluky jsem i speciálně namotivoval.



Sestavy


FK Rudíkov
M. Hrazdíra [-] - V. Šula [-] , Z. Partl [-] , M. Salák [-] , L. Benáček [-] (54. Z. Skryja [-] ) - R. Votava [-] (68. J. Trnka [-] ) , M. Mikyska [-] , L. Nožička [-] , M. Jaša [-] - P. Trnka [-] (46. M. Skryja [-] ) , F. Komínek [-] -

SK Huhtamaki Okříšky B
M. Ferdan [-] - J. Jeřábek [-] , M. Kšír [-] , M. Zeman [-] - P. Dubský [-] , L. Rampír [-] , R. Dokulil [-] , K. Vostal [-] (46. R. Salát [-] ) , R. Ryšavý [-] (66. F. Rampír [-] ) - J. Brabec [-] (83. O. Syrový [-] ) , P. Molák [-] -

ŽK: 57. F. Komínek , 63. M. Salák .
Hráči zápasu: M. Zeman , L. Rampír , P. Dubský .
Místo: Rudíkov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: KUBA Lukáš - KOVÁŘ Antonín, SKÁLA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.