Rudíkov v boji o záchranu porazil Přibyslavice


Branky


0

Do Rudíkova v rámci 12. kola přijely Přibyslavice rozdat si to o to, kdo bude s největší pravděpodobností zimovat na posledním místě a kdo se přiblíží týmům ze středu tabulky. Lépe zápas zvládli domácí a slaví výhru 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali brzy vedení

Do první šance se dostali hosté, když kapitán Kolman vystřelil z trestného kopu, míč mířil k tyči a brankář domácích Trnka nohou míč vytěsnil těsně mimo branku na rohový kop. Ve třetí minutě se ke slovu mohli dostat domácí, konkrétně po chybě hostujících stoperů se k míči dostal Jaša, ale vyběhnuvší brankář hostí Svoboda ukopl míč na aut. Po vhození autu se do šance dostal domácí Komínek, trefil pouze brankáře. Domácí se dočkali ve 13. minutě, domácí Benáček poslal krásný centr za obránce hostí a tam si zaběhl Jaša a krásně přehodil brankáře a poslal míč do sítě 1:0. Pro domácí to mohlo být ještě veselejší, Večeřa zahrával v 15. minutě rohový kop a našel ve vápně Komínka, který zakončoval hlavou. Hostující brankář ale špičky prstů vytáhl na rohový kop. Opět platilo „nedáš – dostaneš“, hosté zahráli ve 21. minutě rohový kop a hostující Čejka všechny přeskočil a hlavičkou umístil míč do protipohybu brankáře Trnky a bylo srovnáno. Blížil se konec poločasu a přišel trestný kop domácích, k míči se postavil Benáček a poslal míč do vápna, kde přímo z voleje trefil perfektně Komínek, míč směřující pod břevno fantastickým zákrokem vytáhl nad břevno. Do kabin se tedy šlo za stavu 1:1.

Domácí rozhodli během tří minut

Do druhého poločasu poslali domácí na trávník mladíka Skryju a ten hru v útoku rozhýbal. Domácí začali být mnohem nebezpečnější než v prvním poločase. Do první velké šance se dostal Komínek, který v 54. minutě dostal krásnou přihrávku mezi beky a šel sám na brankáře. Zakončil střelou k tyči, ale brankář Svoboda vytáhl opět fantastický zákrok a nohou míč směřující do sítě vykopl. Domácí se dočkali v 60. minutě, to po individuální akci Jaša, který prošel přes 4 hráče, zakončoval střelou, brankář vyrazil a vyražený míč do sítě uklidil Nožička. Hosté nestačili ještě rozdýchat obdržený gól a přišla přihrávka domácích na levou stranu Skryjovi a ten si pohrál s obráncem hostí a s přehledem střelil gól. Domácí se uklidnili a začali hrát svoji hru a přicházely šance. V 73. minutě se do šance dostal Jaša a zakončoval k tyči, ale míč šel z venku brány. Hosté se dostali do jediné šance ve druhém poločase v 78. minutě, to si svoji slabší chvilku vybral brankář domácího týmu Trnka, šel si do souboje pro míč, ale neměl ho a útočník hostí byl sám před prázdnou bránou a hlavičkou poslal míč mimo bránu. Domácí se ke konci utkání ještě dostali do dvou šancí, v 87. minutě zahrával Nožička trestný kop a brankář Svoboda vyrazil na rohový kop, a 89. minutě krásně hlavou srazil míč Skryja na volného Jaše, který vystřelil a brankář Svoboda vyrazil s problémy na rohový kop. Utkání tedy skončilo zaslouženým vítězstvím domácích.



Místo: Rudíkov. Počet diváků: 70. Rozhodčí: VOBORNÝ Jiří - FRYČ Vlastimil, NAVRKAL Ivo.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.