2:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 13:30

13.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudíkovu vystřelil výhru v poslední minutě Miroslav Mikyska


Branky


16. M. Sova , 76. J. Trnka - 37. M. Salák , 42. Z. Skryja , 90. M. Mikyska
0

Rudíkov bojující o záchranu zajížděl v rámci 13. kola na půdu SK Blatnice. Domácí nevyhráli žádný z posledních 5ti zápasů a při pohledu na tabulku se mohlo zdát, že Rudíkov je idální soupeř k prolomení špatné bilance. Hosté se ale v posledních kolech zvedají a na hřišti Blatnice si díky trefě z 90. minuty připsali další vítězství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zdeněk Skryja si připsal první gól

Do zápasu vstoupili lépe hosté, když ve 3. minutě poslal Mikyska L. centr do vápna a tam na míč nedosáhl Mikyska M. Hned ve 4. minutě doběhl ztracený míč hostující Nožička a poslal centr pod sebe, kde zakončoval Jaša střelou nad bránu. Pak se taktovky ujali domácí, když v 9. minutě mohl jít sám na branku hostů Prokeš, ale byl v postavení mimo hru. V 9. minutě míč v brance hostí už skončil, ale hlavička Sovy šla na jeho ruku a pak do brány, takže gól platit nemohl. Hosté se v té době spíše bránili a snažili se o náhodné útoky. Jeden takový přišel ve 13. minutě, Ošmera poslal krásný pas na Nožičku a ten zakončoval razantní střelou, ale trefil pouze vyběhnuvšího brankáře do noh. Domácí se dočkali v 16. minutě, kdy po závaru v obraně hostí vyboxoval brankář Trnka na aut. Po vhozeném autu se ve vápně nejlépe zorientoval Sova a vstřelil vedoucí gól. Domácí to nakoplo a měli optickou převahu, hosté spoléhali na brejky, ale do velké šance je poslal domácí brankář Holík, který vyhodil míč na hostujícího útočníka Skryju M., který nezakončoval levou nohou do odkryté branky, připravil si to na pravou a zakončil střelou do obránce. Šance domácí neproměňovali, a tak ke slovu přišli hosté. Ve 37. minutě Nožička zahrál rohový kop, domácí bránící hráči odhlavičkovali před vápno a tam hostující Salák poslal míč do sítě - 1:1. Do poločasu se hosté radovali ještě jednou, Salák poslal centr na pravou stranu a tam míč před brankovou čarou doběhl Nožička a poslal míč před bránu, kde krásnou hlavičkou poslal míč do sítě Skryja Z.,který se tak mohl radovat ze svého prvního gólu v kariéře. Hosté vystřelili 3x na bránu a dali z toho dvě branky a šli s vedením do kabin.

Pokorný si zahrál na Zidana

Do druhé půle poslali domácí trenér Trnka na plac Pokorného, aby posílil útok. V 54. minutě gradoval tlak domácích, přišel centr z levé strany do vápna hostů a tam byl nekrytý Sova. Na hranici malého vápna při prvním zakončení netrefil míč jak by si představoval, a při druhé střele trefil bránícího Šulu. V 65. minutě byla strkanice před brankou hostů a vyhrocenou situaci nezvládl nový hráč Pokorný, který se mimo míč snažil hlavičkou trefit bránícího hráče. Rozhodčí po konzultaci s pomezním vytáhl červenou kartu a poslal Pokorného předčasně pod sprchy. Vyloučení stmelilo domácí a nakopávanými míči se tlačili na branku hostů. Šance stíhala šanci a hosté odkopávali míče co nejdál vlastnímu území. Vyrovnání se domácí dočkali v 76. minutě, kdy nákop do vápna hostů propadl přes bránící hráče a před útočníkem Trnkou míč do vlastní branky kopl Benáček. Branka byla připsána Trnkovi, který míč stihl ještě tečovat. Vypadalo to, že se soupeři rozejdou smírně, ale přišla 90. minuta a Trnka J. přihrál před vápno Mikyskovi M. a ten pěkně přes brankáře uklidil míč pod břevno. Hosté tak 4x vystřelil na branku domácích a byli z toho tři góly a velmi cenné vítězství.



Ohlasy k zápasu


SK Blatnice
Jiří Trnka - trenér: Věřil jsem, že zápas skončí alespoň remízou po tom, co jsme v deseti dokázali vyrovnat. Je to škoda dostat gól takhle v samotném závěru.

FK Rudíkov
Jaromír Trnka - trenér: Jsou to pro nás velmi cenné body, které nám pomohly odlepit se trochu ze dna a neztratit kontakt s ostatními týmy.



Sestavy


SK Blatnice
J. Holík [-] - M. Trnka [-] , J. Trnka [-] , M. Sova [-] , M. Prokeš [-] , D. Lojka [-] (81. M. Šabatka [-] ) , M. Karásek [-] (46. D. Pokorný [-] ) , L. Tomšíček [-] , M. Doležal [-] , T. Cech [-] , T. Foltýn [-] (67. J. Šimek [-] )

FK Rudíkov
Z. Trnka [-] - L. Benáček [-] , L. Mikyska [-] , Z. Skryja [-] (80. J. Trnka [-] ) , V. Šula [-] - M. Mikyska [-] , M. Salák [-] , L. Nožička [-] , M. Ošmera [-] (29. J. Pažourek [-] ) - M. Jaša [-] , M. Skryja [-] -

ŽK: 55. T. Foltýn , 80. D. Lojka . ČK: 65. D. Pokorný .
Hráči zápasu: M. Mikyska .
Místo: Blatnice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: MITÁŠ Milan - NAVRKAL Ivo, HOLÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.