Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 13:30

13.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hartvíkovice porazily Náměšť. Padlo 5 gólů a 2 červené


0

Ve 13. kole na sebe narazily dva týmy s odlišnými starostmi. Zatímco domácí hrají o titul a připomínají gólostroj, který vede suverénně tabulku nejlépe střílejícího týmu, hosté se potácejí u dna tabulky a jsou namočeni o záchranu. Po tomto víkendu jim nepomůžou ani dvě vyloučení za nesportovní chování, které v zápase inkasovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky viděli diváci v první půli

Poslední říjnový den přicestoval na hřiště u Dalešické přehrady tým Náměště-Vícenic B.  Skóre zápasu otevřel již v 9. minutě střelou do šibenice z přímého kopu Záviška. Následně ale převzali otěže zápasu hráči hostů. Brzo tak dokázali otočit skóre zápasu. Nejdříve z přímého kopu srovnal Bukáček a v minutě 19. otočil vývoj zápasu  po zpětné přihrávce na hranici vápna Franěk. Vícenice mohli náskok ještě navýšit, když po podobné akci z jaké padl druhý gól trefili břevno. Srovnat vývoj zápasu mohl David Kopuletý samostatný únik však nedokázal zakončit. Co nedokázal David, to se o chvíli později povedlo Martinu Kopuletému. Po přihrávce Závišky za obranu zakončil okolo brankaře a srovnal na 2:2.

Dvě červené karty

Druhý poločas podobně jako první moc fotbalové krásy nepobral a přinášel především velké množství soubojů. V 72. minutě postupoval sám na brankáře Chalupu Bukáček. Domácí brankář nejdříve odkopl balón a následně zasáhl i hostujícího útočníka. Po tomto souboji se strhla neuvěřitelná vlna protestů Vícenických. Důsledkem toho obdržel ČK Martin Lokaj. Netrvalo dlouho a hosté dohrávali už jen v 9. Po druhé žluté kartě putoval pod sprchy, po druhé žluté kartě za faul, Jiří Eliáš. Hosté ale i v oslabení mohli vstřelit gól, z přímého kopu jen těsně minuly branku. Díky početní výhodě si dokázali domácí vypracovat velký tlak, který nakonec vyústil v rozhodující gól. Martin Kopuletý se uvolnil na levé straně a centrem dokázal najít osamoceného Moczára, který hlavou uzavřel skóre na 3:2.     



Ohlasy k zápasu


TJ Hartvíkovice
Luděk Hadraba - trenér: Že budeme mít v této fázi soutěže tolik bodů jsme vůbec nečekali a se současnými výsledky panuje spokojenost.

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
Bohumil Nekuda - trenér: V zápase jsme obdrželi dvě červené karty, což nás výrazně oslabí do dalších zápasů a nečeká nás nic lehkého.



Sestavy


TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - M. Sýkora [-] , M. Malý [-] (46. V. Rous [-] ) , J. Melkes [-] - D. Kopuletý [-] (77. M. Moczár [-] ) , M. Záviška [-] (82. R. Hadraba [-] ) , M. Melkes [-] (61. D. Outulný [-] ) , M. Kopuletý [-] (92. J. Křehlík [-] ) , D. Horký [-] - M. Kopuletý [-] , J. Sýkora [-]

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
L. Pokorný [-] - M. Bukáček [-] , J. Eliáš [-] , T. Franěk [-] , M. Sobotka [-] (90. P. Kopuletý [-] ) , M. Lokaj [-] , V. Kopuletý [-] , J. Pospíšil [-] , M. Veselý [-] , L. Vrba [-] , B. Nekuda [-] (57. L. Matějek [-] )

ŽK: 83. M. Kopuletý , 92. D. Horký - 45. J. Eliáš , 53. L. Vrba . ČK: 72. M. Lokaj , 77. J. Eliáš .
Hráči zápasu: M. Záviška .
Místo: Hartvíkovice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: MACEK Ivo - SKÁLA Martin, ČEJKA Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.