Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 16:30

1.kolo, Vysočina | Pelhřimov | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

A.F.C. Humpolec v soutěžní premiéře před skvělou návštěvou přehrál rezervu Košetic


0

160 diváků na zápase nejnižší fotbalové soutěže? Tak to tu dlouho nebylo. Premiérový soutěžní zápas nového týmu, A.F.C. Humpolec, přilákal do hlediště skvělou návštěvu. Natěšení diváci pak mohli na vlastní oči sledovat dobrý výkon týmu, ve kterém se to jen hemží zkušenými a kvalitními hráči. Směsice bývalých hráčů Speřic, Budíkova a dalších vesnic v okolí Humpolce, by měla být velkým lákadlem pro fanoušky i v dalších zápasech. Na vítězné premiéře nad rezervním týmem Košetic se nejvíce podíleli dvougólový střelci, exbudíkovští Kamil Marousek s Pavlem Žáčkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsné poločasové vedení pro A.F.C. zařídili exbudíkovští střelci

Při svém premiérovém utkání v soutěži dospělých, domácí tým A.F.C. Humpolec přivítal hráče Sokola Košetice B. Do utkání lépe vstoupili hosté, a již ve 3. minutě je poslal svou střelou Jan Mynařík do vedení.  Domácí hráče rychlá branka zaskočila a chvíli trvalo, než se dostali zpátky do hry. První velkou šanci měl ve 13. minutě Michal Maršík, který zcela sám před brankářem hlavičkoval těsně nad bránu. Domácí celek postupně převzal otěže utkání, soupeře zatlačil do defenzivy, avšak bohužel žádná z šancí se neujala. Naopak, udeřit mohlo na druhé straně. Domácí však od pohromy uchránilo břevno jejich branky. Ve 26. minutě se humpolečtí konečně dočkali. Pavel Žáček technickou střelou překonal brankáře hostí a vyrovnal stav utkání.  A to nebylo vše, o dalších pět minut později Kamil Marousek hlavou otočil vývoj utkání. Do kabin se tak šlo lépe domácímu mužstvu.

Skvělá divácká návštěva se dočkala premiérového vítězství humpoleckého A.F.C.

Do druhé části utkání pro změnu vstoupili lépe domácí a hned ve 48. minutě Michal Maršík umístěnou střelou zvýšil na 3:1. Navíc ještě ve 49. minutě zahodil domácí Pavel Štěpán velkou příležitost, kdy se ocitl zcela sám před brankářem, avšak mířil těsně vedle. Košetičtí zásluhou umístěné střely Pavla Machovce z 52. minuty snížili a zároveň i utkání herně vyrovnali. Ba co víc, mohli v 59. minutě i srovnat stav utkání. Avšak přečíslení 4 na 3 nevyužili a zákonitě tak přišel trest. Pavel Žáček svojí druhou brankou v utkání vrátil domácím v 63. min. dvoubrankové vedení. Hosté se sice ještě zásluhou branky Martina Kose v 72. minutě pokusili zápas zdramatizovat, ale o tři minuty později domácí Kamil Marousek rovněž svým druhým gólem v utkání rozhodl, že tři body zůstanou v Humpoci. Soutěžní premiéra nového týmu, na kterou se přišla podívat skvělá divácká návštěva, tak dopadla pro A.F.C. Humpolec na výbornou.



Ohlasy k zápasu


Humpolec
Václav Duben (trenér A.F.C. Humpolec): Premiérové utkání v domácím prostředí a rychlá soupeřova branka, nám v úvodu trochu svazovala nohy. Postupně jsme se ale oklepali a začali hrát svoji hru. Proměňování šancí je sice trochu naší slabinou, ale věřím, že v průběhu sezóny toto dokážeme odstranit. Jinak musím hráče pochválit za útočnou hru a pět vstřelených branek. Jak s oblibou říkám, důležité je dát vždy minimálně o jeden gól více než soupeř.




Sestavy


Humpolec
R. Decastelo [-] - R. Němec [-] , J. Onderka [-] , V. Sávi [-] , A. Homola [-] (46. K. Holčík [-] ) - M. Maršík [-] (82. A. Horký [-] ) , V. Zástěra [-] (84. M. Hendrych [-] ) , K. Marousek [-] , P. Štěpán [-] - T. Čeleda [-] (62. M. Havel [-] ) , P. Žáček [-] (70. M. Vacek [-] ) -

TJ Sokol Košetice B
J. Duffek [-] - M. Čermák [-] , O. Šáda [-] , L. Bureš [-] , M. Lhota [-] , J. Mynařík [-] , P. Machovec [-] , P. Radosta [-] , Z. Most [-] , M. Kos [-] , J. Bejček [-]

Hráči zápasu: P. Žáček , K. Marousek - J. Mynařík .
Místo: Humpolec. Počet diváků: 160. Rozhodčí: VOJTÍŠEK Radek - PAVLÍK Vladimír (N), POSPÍCHAL Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.