A. Pařil 32.
R. Buchar 47. (p.)
2:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 16:30

1.kolo, Vysočina | Pelhřimov | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorit z Hněvkovic veze z Obrataně pouze bod


Branky


32. A. Pařil , 47. R. Buchar (p.) - 7. R. Anděl , 70. A. Kolárik
0

První kolo IV. třídy nabídlo utkání mezi domácí rezervou Obrataně a Hněvkovicemi, které se v minulé sezóně ukázaly ve velmi dobré formě a držely se v popředí tabulky. V pohledném zápase, ve kterém každý chvilku tahal pilku, si obě mužstva nakonec body rozdělila. Hosty z Hněvkovic poslal do vedení Anděl, obrat ve skóre poté domácím zařídili svými brankami Pařil s Bucharem. Zisk alespoň jednoho bodu hostům z Hněvkovic zařídil parádní trefou Kolárik.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku to bylo vyrovnané utkání, kdy domácí propadali především při rychlých protiútocích soupeře. Jeden rychlý brejk přinesl také první gól, hosté šli tak po sedmi minutách do vedení 1:0 po brance R. Anděla. Obrataň poté zpřesnila svou hru a do poločasu stihla ještě vyrovnat, když se nečekanou střelou z dálky prosadil Aleš Pařil. V poločase se tak šlo do kabin za nerozhodného stavu 1:1.

Zkraje druhé půle domácí otočili výsledek utkání. Po rychlé kombinaci nezachytil bránící hráč Hněvkovic hru a fauloval. Obrataň zahrávala pokutový kop, který s přehledem proměnil Rostislav Buchar. Po druhém vstřeleném gólu se tlak Obrataně nadále zvyšoval, ale žádnou z gólových šancí se zužitkovat nepodařilo. V závěru zápasu nakonec po chybě v obraně domácích vstřelil krásný gól zatočeným kopem hostující Alexander Kolárik. Souboj skončil nerozhodně a oba týmy získaly po bodu. Na úvod sezóny se však odehrálo velmi pěkné utkání, výkony obou týmu by mohly být příslibem do dalších zápasů.



Ohlasy k zápasu


SK Obrataň B
trenér Obrataně "B": Myslím, že jsme předvedli solidní výkon, samozřejmě mě mrzí naše neproměněné šance, ale i soupeř měl šanci utkání vyhrát.

TJ Sokol Hněvkovice
trenér Hněvkovic: První půli jsme byli lepším týmem, bohužel se nám nepodařilo přidat nějaký gól. V druhém poločase byla hra vyrovnaná, ale po mnoha neproměněných gólovkách domácích jsme asi rádi za bod.



Sestavy


SK Obrataň B
P. Podsklan [-] - T. Lhotský [-] (87. T. Cudlín [-] ) , R. Flígr [-] , M. Plášil [-] (81. O. Pražák [-] ) , L. Polanecký [-] , M. Vlach [-] (45. D. Kudrnáč [-] ) , M. Vesecký [-] , A. Pařil [-] , J. Zíka [-] (45. M. Buček [-] ) , R. Buchar [-] , P. Kudrnáč [-]

TJ Sokol Hněvkovice
O. Švanda [-] - P. Nenadál [-] (45. J. Halagačka [-] ) , M. Fišar [-] , M. Vondra [-] , R. Šebesta [-] (64. M. Mikulka [-] ) - Z. Nekola [-] , M. Němec [-] (75. J. Brázda [-] ) , L. Časar [-] , A. Kolárik [-] - Z. Pikl [-] (60. M. David [-] ) , R. Anděl [-] (72. D. Kořínek [-] ) -

ŽK: 1. A. Kolárik .
Hráči zápasu: A. Pařil , R. Buchar - A. Kolárik .
Místo: Obrataň. Počet diváků: 50. Rozhodčí: BLOUDEK Ondřej - TÁBORA Rudolf (N), KOUDELKA ING. Oldřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.