Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 15:30

5.kolo, Vysočina | Pelhřimov | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Cerekev doma nastoupila pouze v devíti, rezerva Obrataně toho využila k hladkému vítězství


Branky


0

Tým Nové Cerekve má momentálně velké problémy s docházkou svých hráčů. V minulém kole novocerekvičtí dohrávali v Košeticích pouze v deseti, problémy se sestavou se v pátém kole IV. třídy ještě prohloubily, když k zápasu se dostavilo pouze devět fotbalistů Nové Cerekve. Ti se silami vydrželi pouze poločas, po přestávce již hosté z Obrataně početní výhodu využili a nakonec dokráčeli k pohodlnému vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V zápase mezi Novou Cerekví a rezervou Obrataně byly karty rozdány jasně již od začátku. Domácí totiž do zápasu nastoupili pouze v devíti hráčích, a tak mělo hostující mužstvo úlohu značně ulehčenou. V prvním poločase však rozdíl dvou hráčů v poli nebyl příliš znát. Domácí dobře bránili a hosty nepustili do vážnější příležitosti. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

 

Druhý poločas domácí mužstvo odehrálo dokonce v osmi hráčích. Hosté se poprvé brankově prosadili v 53. minutě, kdy se trefil Tomáš Lhotský. Poté již domácím postupně začaly docházet síly, čehož hosté využili k navýšení skóre. Obrataňské vedení chvíli po první brance navýšil Martin Buček, v závěru zápasu hostující tým ještě přidal dvě branky a notně oslabeného soupeře tak porazil poměrem 4:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Cerekev
Milan Gapko (hráč Nové Cerekve): Zápas jsme poctivě odmakali, bohužel jsme byli nuceni hrát pouze v devíti lidech. V první půli jsme ještě dokázali držet se soupeřem krok, ve druhém poločase nám již došly síly, čehož soupeř využil.




Sestavy


TJ Nová Cerekev
T. Rajčan [-] - P. Beneš [-] , M. Gapko [-] , M. Sochor [-] , M. Amcha [-] - M. Sochor [-] , T. Pavlík [-] , T. Vodička [-] - P. Vaněček [-]

SK Obrataň B
M. Bezděk [-] - T. Lhotský [-] , R. Flígr [-] (30. M. Vlach [-] ) , M. Plášil [-] (68. T. Cudlín [-] ) , L. Polanecký [-] , O. Pražák [-] , M. Vesecký [-] , A. Pařil [-] , J. Zíka [-] (56. P. Podsklan [-] ) , M. Buček [-] (61. F. Vilímek [-] ) , P. Kudrnáč [-]

ŽK: 24. M. Sochor , 33. M. Sochor - 33. M. Vlach .
Hráči zápasu: T. Lhotský .
Místo: Nová Cerekev. Počet diváků: 13. Rozhodčí: HÁNA Samuel - SŮVA Jaroslav (N), MARŠÁK Richard (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.