Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2022 16:00

18.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední Kouty B zvítězily nad Rouchovany


Branky


6

Poslední tým soutěže z Koutů B zvítězil na své půdě nad Rouchovany 5:2 a bodově se dotáhl na Třebenice 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Kouty B přivítaly na svém hřišti fotbalisty z Rouchovan. V minulém kole Kouty B nestačily na Jemnicko B a Rouchovany podlehly na svém hřišti vedoucím Hrotovicím Na podzim zvítězily jasně Rouchovany v poměru 5:1. Zápas se hrál za příjemného jarního počasí. Začátek zápasu vyšel skvěle domácímu týmu, který poslal do vedení Dominik Stejskal - 1:0. Domácí celek byl pak nadále aktivní a v 19. minutě zásluhou Martina Maška vedli 2:0. A to stále ze strany domácích nebylo vše. Ve 21. minutě se trefil František Neumann a domácí nečekaně vedli vysoko 3:0. Až potom se probrali i hosté a ve 27. minutě dokázal snížit František Horký - 3:1. Toto asi byli nejlepší pasáže hostů za celý zápas. Navíc se ještě trefil ve 42. minutě Jiří Králík a hostující Rouchovany se tím rázem dostaly do zápasu - 3:2. Ještě tedy před oběma aktéry zápasu zbývalo celý jeden poločas. 

Domácí ještě skóre navýšili

Začátek druhého poločasu vyšel opět lépe domácím a v 50. minutě se podruhé v zápase prosadil Dominik Stejskal - 4:2. To byl z domácí strany důležitý vstup do druhé půle. Domácí se opět dostali do herní pohody, což ještě zpečetil v 73. minutě svým hattrickem Dominik Stejskal - 5:2.



Ohlasy k zápasu


SK Kouty B
Smejkal Michal: Zápas se nám povedl a to konečně i střelecky.




Sestavy


SK Kouty B
I. Kourek [-] - P. Munduch [-] (46. R. Komínek [-] ) , P. Dočekal [-] , S. Čech [-] , A. Dočekal [-] (76. J. Navrkal [-] ) , M. Mašek [-] , F. Neuman [-] (68. M. Růžička [-] ) , D. Stejskal [-] , J. Veleba [-] , M. Dočekal [-] , L. Mašek [-]

1.SK Rouchovany
L. Škarabela [-] - T. Havelka [-] , J. Králík [-] , D. Vítek [-] , J. Michal [-] , H. Stojar [-] , M. Vítek [-] , V. Škoda [-] (12. J. Maša [-] ) , R. Havelka [-] , M. Furiš [-] , P. Furiš [-] (22. F. Horký [-] )

ŽK: 5. J. Králík .
Hráči zápasu: D. Stejskal - J. Králík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: HOLÝ Petr - HOLÍK Tomáš (N), FIALA Dominik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Tady není o čem. Kouty jsou v soutěži nejslabší a na Rouchovany to v žádném případě stačit nebude