Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2022 17:30

26.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Syrovice doma zvládly zvítězit nad Koněšínem


Branky


9

V posledním zápase sezóny si Nové Syrovice připsaly proti poslednímu Koněšínu vydařenou výhru 4:3

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dvakrát udeřili

Fotbalisté Nových Syrovic přivítali na svém hřišti Koněšín. Koněšín se rozloučil před svými fanoušky s Okresním přeborem remízou 2:2 s Chlístovem. Nové Syrovice naopak jasně nestačily na Vladislav, když na jejich hřišti podlehly jasně 6:1.Na podzim zvítězily Nové Syrovice na půdě soupeře 2:0. Zápas se hrál za příjemného fotbalového počasí. Začátek utkání se nesl v neproměňování šancí. Až přišla 27. minuta a domácí se zásluhou Jiřího Houserka dostali do vedení 1:0. Na vedoucí trefu pak o čtyři minuty později navázal Miroslav Sosnar - 2:0. Domácí celek tak odcházel do kabin za nadějného dvougólového vedení. 

Hosté dokázali pouze snížit

Začátek druhého poločasu vyšel lépe domácímu celku, který ve  48. minutě po druhé brance Miroslava Sosnar dostal Nové Syrovice do bezpečného vedení 3:0. Hosté z Koněšína se však sympaticky nesložili a v 73. minutě snížil na rozdíl dvou branek Marek Macháček - 3:1. Když pak vstřelil v 78. minutě kontaktní branku Karel Nováček, bylo rázem o drama postaráno -3:2. Jenže hned o minutu později opět vedli domácí o dva góly zásluhou Zdeňka Dvořáka - 4:2. Divokou desetiminutovky pak v 83. minutě potvrdil gólem na 4:3 Radim Baďura, ale na body to již nestačilo. 

 



Sestavy


SK Nové Syrovice
P. Novák [-] - M. Sosnar [-] , J. Dubský [-] (61. Z. Dvořák [-] ) , J. Houserek [-] (46. J. Vlček [-] ) , J. Železný [-] , T. Lang [-] (57. L. Ferdan [-] ) , D. Kabelka [-] (46. M. Havelka [-] ) , D. Růžička [-] , R. Janoušek [-] (65. J. Pojezný [-] ) , M. Procházka [-] , M. Havelka [-]

TJ Koněšín
M. Moczár [-] (62. M. Macháček [-] ) - T. Konečný [-] , M. Konečný [-] , K. Nováček [-] , O. Šibůrek [-] , J. Meczl [-] , R. Badura [-] , P. Zahradníček [-] , J. Heralecký [-] , L. Lazárek [-] , M. Pokorný [-]

Hráči zápasu: M. Sosnar - K. Nováček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: CHROMÝ Karel - VÍDENSKÝ Bohumil, JÁN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Marián Vahil'a
Tip experta: výhra domácích

Syrovice doma pravděpodobně Koněšín porazí, a udělají si žízeň na následující rozlučku se sezonou.

Tip: výhra domácích