0:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2022 16:30

25.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravské Budějovice se výhrou v Rokytnici přiblížili postupu


Branky


7

Fotbalisté Rokytnice si v domácím zápase s Moravskými Budějovicemi připsali porážku 0:4

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté třikrát udeřili

Hosté na vstřelenou branku nečekali dlouho. Po čtyřech minutách hry se budějovičtí dostali v pokutovém území ke střele, nejprve skvěle zasáhl gólman Hobza, nicméně Čech z dorážky dopravil balón do sítě. Po dvaceti minutách hry mohlo být pro Rokytnici ještě hůře, a to když sudí Syrový nařídil po závaru ve vápně pokutový kop. Míč na penaltový puntík si postavil střelec Svoboda, avšak Hobza zalepil jeho pokus do rukavic. Po přežité penaltě se do hry dostali i domácí. Svobodův pokus z levé strany vyrazil brankář Novák, ani Barákův únik neskončil vstřelenou brankou. Zato budějovičtí před koncem první půle zvýšili své vedení, a to rovnou dvakrát. Nejprve ve 40. minutě dostal odražený balón do sítě Neubauer a minutu před závěrečným hvizdem se prosadil Premar.

 

 

Hosté si výhru pohlídali

 

Domácí celek vstoupil do druhého dějství s jasným cílem, snížit třígólovou ztrátu. Rokytničtí fotbalisté se sice prezentovali kombinačním fotbalem, ovšem vyložená gólová šance nepřišla. Na rozdíl čtyř branek zvýšil v 58. minutě přesnou střelou k tyči Svoboda. Závěrečná půlhodina hry výraznější šance na obou stranách nepřinesla a Moravské Budějovice se na jaře staly prvním týmem, kdo si dokázal odvézt z Rokytnice všechny body.



Ohlasy k zápasu


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Herbrych Petr, hráč: Moravské Budějovice se na jaře staly prvním týmem, kdo si dokázal odvézt z Rokytnice všechny body.




Sestavy


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - T. Barák [-] (79. V. Polický [-] ) , R. Ferkl [-] , M. Štork [-] , J. Bartejs [-] , L. Hakl [-] (63. P. Kremláček [-] ) , O. Bartejs [-] , M. Štork [-] , M. Benáček [-] , P. Svoboda [-] (60. M. Bartejs [-] ) , R. Šoukal [-]

SK Moravské Budějovice
M. Novák [-] - M. Premar [-] , J. Čech [-] (78. M. Premar [-] ) , M. Neubauer [-] , J. Kosmák [-] (71. O. Fedra [-] ) , K. Svoboda [-] , J. Horecký [-] , T. Kyzlink [-] , P. Benda [-] , J. Benda [-] , V. Novotný [-]

ŽK: 24. M. Štork , 56. L. Hakl .
Hráči zápasu: O. Bartejs - M. Novák .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: SYROVÝ Ondřej - PINTÉR Štefan, JÁN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra hostů

Rokytnice má nato aby obrala favorita o body, ale touha hostů po výhře bude obrovská a tři body se po stěhují do Moravských Budějovic.

Tip: výhra domácích