1:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2022 16:30

24.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hartvíkovice vyhrály v Lipníku


Branky


90. A. Horký - 15. P. Křivánek , 17. P. Křivánek , 32. D. Horký , 65. T. Kutálek (vl.)
10

Fotbalisté Lipníku si na svém hřišti připsali proti Hartvíkovicím nečekaně snadnou porážku 1:4

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté třikrát udeřili

Do Lipníku přijely Hartvíkovice. Hartvíkovice patří na jaře k příjemným překvapením jarní části. Paradoxně utrpěly jedinou jarní porážku na hřišti posledního Koněšína, který ale nehraje na jaře také špatně. V minulém kole si Hartvíkovice s chutí zastřílely na svém hřišti, odkud si Odvezl Třebelovice šestigólový výprask. Lipník naopak bude chtít odčinit porážku 0:1 z Rokytnice. Na podzim se dařilo více Lipníku, který zvítězil v Hartvíkovicích 3:2. Zápas se hrál za příjemného fotbalového počasí. Začátek zápasu vyšel náramně hostujícímu týmů, který poslal do vedení v 15. minutě Patrik Křivánek - 0:1. Uběhly pak pouhé dvě minuty a Patrik Křivánek se trefil podruhé - 0:2. Hosté se tak dostali do herní pohody, což potvrdil ve 32. minutě Dominik Horký. Hosté tak měli opět našlápnuto k další výhře. 

Hosté si výhru pohlídali

Druhý poločas si již hosté vedení hlídali a dokonce ještě v 65. minutě přidali další branku, o kterou se postaral do vlastní sítě Tomáš Kutálek - 0:4. Domácím se střelecky vůbec nedařilo, přesto se jim podařil v 90. minutě čestný úspěch, který zaznamenal Adam Horký - 1:4.



Ohlasy k zápasu



TJ Hartvíkovice
Hadraba Luděk, trenér: V prvním poločase jsme měli výbornou produktivitu a téměř všechny své šance jsme proměnili. Zato domácí v zakončení vyhořeli. Kluci, ale utkání opět odmakali a pokračujeme v jarních dobrých výsledcích.



Sestavy


Hajduk Lipník
F. Rohony [-] - J. Procházka [-] , T. Kutálek [-] , M. Tretera [-] - A. Kisela [-] (78. T. Kratochvíl [-] ) , V. Mašeja [-] (83. D. Králík [-] ) , M. Vala [-] , Z. Svoboda [-] (68. J. Padělek [-] ) - T. Kalay [-] (78. M. Peštál [-] ) , L. Žák [-] , R. Petříček [-] (68. A. Horký [-] ) -

TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - R. Sýkora [-] , M. Outulný [-] , D. Outulný [-] , K. Sýkora [-] - D. Kopuletý [-] , V. Hadraba [-] (83. M. Sýkora [-] ) , D. Horký [-] , M. Kopuletý [-] (83. J. Benáček [-] ) , V. Nováček [-] (74. J. Gottvald [-] ) - P. Křivánek [-] (66. M. Záviška [-] ) -

Hráči zápasu: P. Křivánek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MACEK Ivo - TORMOVÁ Vlasta, TRETERA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Herbrych
Tip experta: remíza

S Lipníkem jsme teď hráli, má v týmu spoustu mladých nadějných hráčů, hráli velmi dobře, to samé platí i o Hartvíkovicích, které díky kvalitním výkonům stoupají tabulkou výš a výš. Zde tipuji remízu.