Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2022 14:30

21.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlístov podle předpokladů porazil Studenec


12

Fotbalisté Chlístova využili své hřiště k divoké výhře nad Studencem v poměru 5:4

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

Do Chlístova přijeli fotbalisté Studence. Fotbalistům Studence se na jaře vůbec nedaří. Získali zatím jen jeden bod a z posledního místa se na ně tlačí nebezpečné Koněšín. V minulém kole utrpěl Studenec další porážku, když podlehl Třebelovicím na jeho hřišti 4:0. Naopak Chlístov si přivezl že hřiště Náměšťě B výhru 4:3.Na podzim byla k vidění přestřelka, kterou po výsledků 5:3 ovládnul Studenec. Zápas se hrál za pochmurného fotbalového počasí. Diváci co dorazili na zápas rozhodně nelitoval. Jako první udeřil Chlístov, který poslal již v 5. minutě do vedení Jakub Pokorný - 1:0. Hosté ale ještě v 16. minutě dokázali vyrovnat, když se prosadil Vít Kučerňák - 1:1. Pak ale přišla ve 23. minutě tříminutovka domácích za které se opět trefil Jakub Pokorný a dvakrát Michal Kuchařík, a rázem to bylo 4:1. Ve 31. minutě alespoň snížil hostující Libor Matějek - 4:2.

Hosté pouze snížili

Ve druhém poločase dokonce snížili v 54. minutě hosté zásluhou Jiřího Strnad na 4:3 a byli svému hostiteli nadostřel. Jenže v 69. minutě vrátil domácím relativní klid na kopačky Miroslav Svoboda - 5:3. Hostům se sice ještě podařilo v 85. minutě Liborem Matějkem zdramatizovat závěr zápasu, ale všechny body si již domácí uhájil - 5:4.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Studenec
Pokorný Pavel, fanoušek: V zápase bohatém na góly jsme bohužel vyšli opět na prázdno



Sestavy


SK Slavia Chlístov
M. Hagara [-] - T. Kuchařík [-] (84. J. Sodomka [-] ) , J. Pokorný [-] , K. Kocmánek [-] , M. Svoboda [-] , P. Špaček [-] , J. Ježek [-] (22. V. Kučera [-] ) , D. Brestovský [-] , J. Uhlíř [-] , F. Wortner [-] , M. Kuchařík [-]

TJ Sokol Studenec
L. Pokorný [-] - V. Kučerňák [-] , T. Nejedlý [-] , P. Rousek [-] , P. Matějek [-] , J. Strnad [-] , V. Kučerňák [-] , R. Turoň [-] , M. Chalupa [-] (76. F. Komárek [-] ) , R. Mezlík [-] , L. Matějek [-]

Hráči zápasu: J. Pokorný - L. Matějek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KALINA Oldřich - VÍDENSKÝ Bohumil, VALA Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Herbrych
Tip experta: výhra domácích

Studenec neprožívá zrovna vydařené jaro, Chlístov toho bude chtít využít a taky nakonec vyhraje.

Tip: výhra domácích