R. Durda 52.
1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2022 13:30

21.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Újezd se rozešel s Lipníkem nerozhodně


Branky


52. R. Durda - 70. D. Vozár
12

Fotbalisté Lipníku si přivezli jeden od z Horního Újezdu a částečně odčinili selhání s Koněšínem z minulého kola 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

V jednadvacátém kole domácí tým na svém hřišti přivítal tým Lipníku. Za příznivého počasí a již o půl druhé nastoupily oba týmy poměřit své fotbalové dovednosti. Domácí začali aktivně a s větší chutí než v minulém kole. Do velké šance se ve třetí minutě dostal domácí Čermák Šimon, který obešel hostujícího gólmana, ale do odkryté branky nedokázal usměrnit míč, neboť jeho šanci dokázal zmařit hostující J. Jonáš. Ve třinácté minutě se do další velké šance dostal domácí J. Homolka, který nedokázal z bezprostřední blízkosti dorazit míč do brány po zahraném přímém kopu. Třetí slušnou šanci zaznamenali domácí ve dvacáté třetí minutě, kdy Čermák Šimon střelou z pravé strany orazítkoval břevno. Hosté se osmělili a do slibných šancí se dostali ve třicáté osmé minutě, kdy hlavičku bravurně zneškodnil domácí brankář Hradecký, následně ve čtyřicáté páté minutě opět hlavou orazítkovali břevno. O poločase se tak šlo do kabin bez vstřeleného gólu.

 

  

 

    

 

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Druhý poločas hosté začali aktivněji. Nicméně se domácím podařil vstřelit v 52. minutě vedoucí gól zásluhou R. Durdy, který využil přesný pas z pravé strany a dokázal využít svých zkušeností, přesně zakončil. Hosté zahrozili v padesáté osmé minutě, kdy po závaru v pokutovém území hned třikrát dostali šanci ke střelám, které byly zablokovány. V šedesáté čtvrté přišlo další varování od hostů, kdy nastřelili opět břevno. Snaha hostí vedla i v šedesáté osmé minutě k pěkné střele, kterou fantasticky zneškodnil domácí gólman Hradecký. Snaha hostí o vyrovnání našla své ovoce v 70. minutě, kdy centr z pravé strany nekompromisně umístil vedle tyče D. Vozár. Obě dvě mužstva se pak do závěrečného hvizdu snažila zvrátit průběh utkání na svou stranu, ale již se gólově nikdo neprosadil.  

  

 

    

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Újezd
Špaček Petr, trenér: Tento zápas jsme začali dobře. Hráči měli dostatečnou motivaci, vítězství chtěli věnovat M. Čermákovi k jeho odložené oslavě 50. narozenin. Bohužel jsme nedokázali proměnit dvě velké šance. Po patnácti minutách jsme mohli vést o dvě branky, to se nestalo. Naopak hosté mohli z nenápadných, ale rychlých akcí taktéž dvakrát hlavou skórovat. Druhý poločas jsme sice vstřelili vedoucí gól, ale soupeř byl nebezpečný a nám nějak docházely síly a kombinace. Zaslouženě vyrovnal a pak již se nikdo neprosadil, a tedy došlo k dělbě bodů. Mohli jsme se na Lipník bodově dotáhnout, ale to se nestalo.




Sestavy


TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - J. Homolka [-] , M. Čermák [-] , L. Loucký [-] (84. V. Štaffa [-] ) , Š. Čermák [-] , J. Pivoňka [-] , T. Vávra [-] , M. Řezáč [-] , A. Bartes [-] (83. D. Vošický [-] ) , R. Durda [-] (66. T. Sigmund [-] ) , O. Uličný [-]

Hajduk Lipník
F. Rohony [-] - J. Procházka [-] , J. Jonáš [-] , T. Kutálek [-] , P. Burian [-] - A. Kisela [-] , M. Mašeja [-] , M. Vala [-] , Z. Svoboda [-] - D. Vozár [-] , L. Žák [-] (59. M. Peštál [-] ) -

ŽK: 18. T. Vávra .
Hráči zápasu: M. Řezáč - T. Kutálek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SEDLÁČEK Petr - BAZALA Petr, TRETERA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Herbrych
Tip experta: výhra domácích

Újezd využije domácího hřiště a podaří se mu zvítězit.

Tip: výhra hostů

Jasná záležitost pro Lipník