Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2022 15:30

17.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výčapy kralovaly na půdě Studence


Branky


13

Fotbalisté Studence si na svém hřišti proti Výčapům připsaly vysokou porážku 0:4

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Celou úvodní čtvrt hodinu se hrálo od šestnáctky po šestnáctku za mírné převahy hostů. V 18. minutě dlouhý centr od Mezlíka do šestnáctky hostů. Dufek zpracovával míč. Brankář hostů, Semerád, se dostal do kontaktu s Dufkem, ale ten nekontrolovaně upadl. Nebyl však odpískaný faul a Dufek skončil na nosítkách s bolavým kotníkem (odvoz do nemocnice v Třebíči). Ve 32. minutě centr z pravé strany před bránu hostí, Komárek placírkou vystřelil, Semerád házenkářským způsobem vykopl míč směřující do brány. Ve 41. minutě po chybě domácí obrany získal míč Renát, nahrál Zmeškalovi, ten mu míč vrátil a jeho kop na prázdnou bránu šel přes. Ve 44. minutě tlak hostů, jejich dvě střely skončily těsně vedle tyče domácí brány.   

Hosté rozhodli o své výhře ve druhé půli

V 57. minutě tlak hostů vrcholil, kdy se střelecky prosadil Zmeškal - 0:1. V 63. minutě zbytečná ztráta míče na půlce, brejk hostů, střela po zemi z úrovně velkého vápna, 0:2 (Zmeškal D.). V 69. minutě hosté díky neodpískané ruce (hostů) se dostali do brejku a skóroval Martin Semerád. V 78. minutě chyby v domácí obraně potrestal Zmeškal D., 0:4. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Studenec
Pokorný Pavel, fanoušek: Celou úvodní čtvrt hodinu se hrálo od šestnáctky po šestnáctku za mírné převahy hostů, kterou vyjádřily brankově až ve druhé půli.




Sestavy


TJ Sokol Studenec
L. Pokorný [-] - M. Mrňa [-] , M. Dufek [-] (23. F. Komárek [-] ) , T. Nejedlý [-] , R. Turoň [-] (73. M. Chalupa [-] ) , K. Mrňa [-] , J. Holoubek [-] , V. Kučerňák [-] , F. Hájek [-] , R. Mezlík [-] , L. Matějek [-]

Sokol Výčapy
M. Semerád [-] - S. Renát [-] (46. T. Matoušek [-] ) , M. Semerád [-] , J. Pecka [-] , O. Pánek [-] , D. Matoušek [-] (83. R. Nikrmajer [-] ) , D. Zmeškal [-] , R. Zmeškal [-] (74. M. Kouřilek [-] ) , L. Jeleček [-] , V. Nikrmajer [-] , R. Večeřa [-]

ŽK: 61. L. Matějek , 71. F. Hájek - 52. R. Večeřa , 54. R. Zmeškal , 58. T. Matoušek .
Hráči zápasu: M. Semerád .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: SARKÁNY Martin - VRZAL Vlastimil, KRYŠTOF Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Výčapy na jaře dvakrát remizovaly a třetí remízu vybojují i ve Studenci.