2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2022 15:30

17.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlístov doma nestačil na


Branky


13

V souboji týmů z horní poloviny tabulky zvítězil Lipník v Chlístově 2:3

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Do Chlístova zavítali fotbalisté z Lipníku. Lipník si v minulém kole připsal snadnou výhru se Studencem 4:0. Chlístov naopak měl vynucenou pauzu, kvůli nekvalitnímu terénu v Hartvíkovicích. Na podzim se podařilo Chlístovu zvítězit 4:3, takže Lipník měl svému soupeři co vracet. Zápas se hrál za velmi chladného jarního počasí. Začátek zápasu přinesl nejzajímavější podívanou. Oba celky se snažily o rychlou branku, a to se takě v 7. minutě podařilo hostujícímu týmů, za který se trefil stabilní hráč kádru Aleš Kisela - 0:1. Jenže domácí borci se nesložili a o tři minuty později bylo vyrovnáno zásluhou Jakuba Pokorného 1:1. Ten kdo počítal s brankovými hody musel být hodně zklamaný. Sice měly oba týmy nějakou tu šanci, ale skóre zápasu se do konce poločasu již nezměnilo, a tak byl zápas zcela otevřený a mohla se ještě očekávat zajímavá podívaná. 

Hosté otočili zápas ve svůj prospěch

Začátek druhého poločasu vyšel lépe domácímu celku. Již ve 49. minutě poslal poprvé domácí tým do vedení Pavel Špaček - 2:1. Jenže domácí tým vedení neudržel a v 70. minutě vyrovnal Matěj Vala - 2:2. Navíc v 81. minutě dokonal další obrat v zápase Luděk Žák - 2:3.



Sestavy


SK Slavia Chlístov
M. Hagara [-] - M. Špaček [-] , J. Ježek [-] (83. V. Kučera [-] ) , T. Kuchařík [-] , M. Svoboda [-] , J. Pokorný [-] , K. Kocmánek [-] , P. Špaček [-] , M. Mejzlík [-] (71. M. Kuchařík [-] ) , J. Uhlíř [-] , D. Brestovský [-]

Hajduk Lipník
F. Rohony [-] - J. Burian [-] (87. T. Kratochvíl [-] ) , M. Tretera [-] , J. Brabenec [-] , P. Burian [-] - A. Kisela [-] (87. D. Králík [-] ) , M. Mašeja [-] (76. J. Procházka [-] ) , M. Vala [-] , Z. Svoboda [-] (46. L. Žák [-] ) - J. Jonáš [-] (59. D. Vozár [-] ) , J. Čtvrtníček [-] -

ŽK: 61. J. Pokorný , 88. J. Uhlíř .
Hráči zápasu: J. Pokorný - M. Vala .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: HOLÝ Petr - SVOBODA Vladimír, NOVÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Tento zápas by měl být velice vyrovnaný a může dopadnout jakkoliv. Přikloním se na stranu domácích.

Tip: výhra domácích