3:2
(2:1)
8. M. Pilát
47. M. Večeřa (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 15:00

2.kolo, Vysočina | Pelhřimov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lukavec se na výhru nadřel, rozhodl gól Martina Šimka


Branky


2. M. Zeman , 20. V. Pešek , 57. M. Šimek - 8. M. Pilát , 47. M. Večeřa (p.)
0

V zápase mezi Lukavcem a Senožaty se dala očekávat vyrovnaná bitva. Oba týmy disponují slušným hráčským potenciálem a měly by patřit k těm lepším mužstvům III. třídy. O těsné výhře Lukavce rozhodl v 57. minutě Martin Šimek, jehož gól na 3:2, jak se později ukázalo, byl vítězný. Oba týmy tak mají v tabulce po třech bodech a patří k silnému středu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lukavec začal zápas dobře , brzo se dostal do vedení, když se prosadil záložník Milan Zeman. Domácí ale místo toho, aby se uklidnili a v klidu podrželi míč, po chybě nechali hosty vyrovnat. Po deseti minutách se dostal Lukavec zpět do hry a znovu získal vedení, autorem gólu byl Václav Pešek, který stanovil poločasové skóre 2:1.

 

Druhý poločas začal Lukavec tlakem, ale po dlouhém nákopu se dostali hosté do šance , byla z toho penalta a snadné vyrovnání. Lukavec se snažil tlačit, ale kazil přihrávky a nedařilo se mu vypracovat si pořádnou šanci, až trestný kop Martina Šimka změnil skóre. Domácí už výsledek udrželi i když hosté byli nebezpeční až dokonce. Výhra Lukavce je z kategorie těch šťastnějších.



Sestavy


TJ Start Lukavec
D. Ludvík [-] - V. Pešek [-] , L. Zadražil [-] , J. Mařinec [-] , M. Zamrzla [-] , P. Kuneš [-] , M. Šimek [-] , M. Zeman [-] , S. Prokop [-] , A. Mišoň [-] , L. Krill [-]

TJ Sokol Senožaty
I. Večeřa [-] - M. Burda [-] , K. Sýs [-] , K. Mareš [-] , J. Mareš [-] - M. Večeřa [-] , J. Vlk [-] , M. Koželuh [-] , J. Cibula [-] - V. Hazmuka [-] , M. Pilát [-]

ŽK: 47. D. Ludvík - 62. J. Cibula .
Hráči zápasu: D. Ludvík - V. Hazmuka .
Místo: Lukavec. Počet diváků: 60. Rozhodčí: PŘIBYL Václav - MAŘINEC Josef (N), VOKŘÁL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.