M. Hynek 31.
1:1
(1:1)
24. R. Kuda
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2022 17:00

22.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

GALERIE: Svitavské derby vítěze nenabídlo


Branky


31. M. Hynek - 24. R. Kuda
5

Zápas mezi Poličkou a rezervou Svitav byl jedním z hlavních utkání v boji o záchranu. Vítěz duelu by bodově odskočil ostatním a přiblížil by se udržení v soutěži. To se ale nestalo a oba týmy ještě budou mít co dělat, aby se jim záchrana nakonec podařila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po gólu na každé straně

První udeřili hosté. Chybnou rozehrávku vystihl Roman Kuda, který obešel brankáře a skóroval do prázdné brány. 

 

Po chvíli však bylo srovnána. Na polovině hřiště se zmocnil míče Martin Hynek, doběhl s ním k vápnu a poté přeloboval brankáře Rastislava Ťapajáka.

 

Zbytek poločasu nabídl pár šancí. Tu největší měli bratři Juříkové. Davidovu střelu i následnou dorážku Pavla ale dokázal domácí brankář Marek Lajžner zachytit.

Druhý poločas branky nenabídl

Po změně stran se hra zklidnila a ubrala na atraktivitě. 

 

Zajímavý byly až poslední minuty zápasu. Svitavy začali dominovat a šli si pro 3 body. Proti byl ale opět domácí brankář Lajžner, který všechny pokusy zlikvidoval.

 

Zápas byl rozhodně emotivní pro rozhodčího Oldřicha Blešu. Ten v Poličce pískal naposledy před dvěma lety a po závěrečném hvizdu upadl k zemi. Díky včasné pomoci brankáře Ondřeje Slaného a lékařské služby naštěstí vše dobře dopadlo

 

 

Za fotografie děkujeme Radku Halvovi



Ohlasy k zápasu


SK Polička
Roman Kysilko: „Už před zápasem jsem varoval hráče, že svitavské béčko produkuje nepříjemný, agresivní a důrazný fotbal, který nám nevyhovuje. Což se přesně potvrdilo, soupeř nás zaskočil, navíc jsme vyrobili hrubku a inkasovali, což je pro nás vždy problém. Naštěstí se nám potom povedla krásná akce vedoucí do poločasu k vyrovnání. Druhá půle byla z obou stran daleko opatrnější a stav se nezměnil. Mysleli jsme na tři body, které by nám hodně pomohly, ale i ten jeden nakonec musíme brát"




Sestavy


SK Polička
M. Lajžner [-] - T. Jílek [-] , M. Hynek [-] (48. P. Čori [-] ) , P. Navrátil [-] (86. O. Slaný [-] ) , D. Bárta [-] (57. P. Zahoran [-] ) , M. Pavliš [-] , T. Švec [-] (84. L. Sauer [-] ) , J. Mužík [-] , P. Bureš [-] , M. Vondra [-] , V. Klein [-]

TJ Svitavy B
R. Ťapaják [-] - R. Kuda [-] (71. D. Nekvinda [-] ) , D. Juřík [-] , P. Juřík [-] (76. J. Bolcár [-] ) , D. Zvára [-] , O. Doleček [-] , M. Ryšavý [-] , D. Svoboda [-] (84. O. Ovad [-] ) , D. Jukl [-] , Š. Mauer [-] , M. Vacek [-]

ŽK: 45. T. Švec , 48. M. Pavliš , 77. P. Čori , 85. P. Zahoran - 26. R. Ťapaják , 67. D. Juřík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Bleša Oldřich - MRÁZEK Aleš, POLÁČEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Filip Vykopal

Expert: Adam Šenkýř
Tip experta: remíza

V tomto zápase bude málo gólů. Nedivil bych se výsledků 0:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích