1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2022 16:30

21.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

GALERIE: Polička zvítězila na hřišti Dolního Újezdu


Branky


4

Do Dolního Újezdu, kterému náleží páte místo tabulky přijela Polička, která bojuje o záchranu. A zatím bojuje úspěšně. Po domácím vítězství se Zámrskem přidala do tabulky další tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas po gólu na každé straně

Už v 8. minutě se domácí radovali z brzkého vedení. Radek Mandlík běžel sám na brankáře Ondřeje Slaného, kterého svoji střelou dokázal přelobovat. 

 

Hra se následně zpomalila. Míč měli častěji na kopačkách hosté a v 35. minutě toho dokázali využít, když stav utkání vyrovnal Tomáš Švec. 

 

O dvě minuty později měl velikou příležitost domácí Petr Drahoš. Jeho střela se ale mezi tři tyče nevešla a do kabin se šlo za nerozhodného stavu.

Rozhodl znovu Hynek

V druhém poločasu došlo k netypickému střídání, kdy do útoku nastoupil náhradní hostující brankář Marek Lajžner, pro kterého to byl první start za Poličku v hráčském dresu. 

 

Právě Lajžner dokázal v 68. minutě vyhrát hlavičkový souboj na hranici pokutového území. Míč se dostal k Martinu Hynkovi, a ten svoji tvrdou střelou k tyči poslal hosty do vedení.

 

Žádnou větší příležitost už zápas nenabídl, a tak utkání skončilo 1:2.

 

 

 

Za fotografie děkujeme Radku Halvovi.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Újezd
P. Váně [-] - F. Mokrejš [-] , P. Frank [-] , R. Mandlík [-] (46. D. Frank [-] ) , M. Girčák [-] (60. P. Vajrauch [-] ) , L. Jireček [-] (71. P. Štarman [-] ) , J. Kučera [-] , P. Drahoš [-] , D. Hubinka [-] (62. M. Vrabec [-] ) , J. Rejman [-] , D. Kabrhel [-]

SK Polička
O. Slaný [-] - T. Jílek [-] , M. Hynek [-] , P. Navrátil [-] (92. X. Pham [-] ) , M. Pavliš [-] , V. Klein [-] , T. Švec [-] , D. Bárta [-] (84. Š. Krejčí [-] ) , P. Bureš [-] , M. Kysilko [-] (56. M. Lajžner [-] ) , J. Mužík [-]

ŽK: 84. M. Hynek .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: Hořínek Lukáš - ŠTĚRBA Jaroslav, VYKOPAL Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Filip Vykopal

Expert: Filip Bartoš
Tip experta: remíza

Toto jsou týmy, kteří dle mého nehrají dobrý fotbal. Polička pojede hrát na remízu. 1:1

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích