2:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 16:30

3.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Kamenice doma udolala silný Plačkov


Branky


0

V zápase týmů, jimž se na jaře velmi dařilo, se očekával kvalitní a vyrovnaný zápas. Plačkovští byli povzbuzeni rekordní výhrou nad béčkem Žirovnice, domácí si naopak chtěli napravit reputaci po překvapivé porážce v Ústrašíně. Lépe z bitvy silných týmů vyšli domácí, kterým vyšel první poločas. V tom druhém se hosté z Plačkova mocně tlačili za vyrovnáním, domácí však s notnou dávkou štěstí nakonec těsné vedení udrželi a mohli se tak radovat z vydřených bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas zvládli lépe hráči kamenické rezervy

Prvních patnáct minut vyšlo lépe domácímu týmu. Svým pohybem se dostávalo domácí mužstvo ke střelám, které ale byly spíše ze střední vzdálenosti. Poté se hra vyrovnala a přelévala se z jedné strany na druhou. První branku vstřelil domácí David Růžička, jenž se dostal k prodlouženému míči a následně střelou do levého rohu brány nedal hostujícímu Novotnému šanci. Poté se dostali ke slovu i hosté. Nejprve střílel Zbyněk Štěpán jen do brankáře, o chvíli později pak tvrdou střelu Ondry Kubů vytáhl domácí brankář David Macháček. Na šance Plačkova odpověděl Vávra, který v první příležitosti nastřelil břevno hostující brány. Dlouho to domácího útočníka ale mrzet nemuselo. Ve 32. minutě se dostal Vávra do brejku a tvrdou střelou k tyči poslal kamenickou rezervu do dvoubrankového vedení.

Plačkov ve druhé půli tlačil, vyrovnat už ale nestihl

Druhý poločas se hrálo většinou na polovině Kamenice, která se snažila hrozit především z protiútoků. Hosté si postupem času vytvářeli tlak, ale dobře hrající obrana Kamenice v čele s výborně hrajícím stoperem Davidem Slabým dokázala útoky odvracet. V 62. minutě mohli hosté snížit, ale Kubů nastřelil z trestného kopu břevno. Patnáct minut před koncem hosté kopali další přímý kop a tentokrát už si míč našel cestu za záda brankáře Macháčka. Střelou z pětadvaceti metrů se blýskl plačkovský Keller, který poslal mičudu přímo do šibenice a dostal tak hosty na dostřel. Pět minut před koncem se dostal hostující hráč do velké šance, ale jeho hlavička šla mimo bránu. V nastavení pak utekli do brejku domácí hráči, což se nelíbilo hostujícímu Mottlovi, který zastavil akci na hranici vápna faulem a šel předčasně pod sprchy. V bojovném utkání tak nakonec v zápase solidní kvality slavil zisk tří bodů domácí tým.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček (hráč Kamenice "B"): Věděli jsme, že nás čeká kvalitní soupeř, což se také potvrdilo. První poločas byl z naší strany dobrý. Ve druhém poločase jsme se až moc soustředili na obranu, která ale pracovala výborně. Především obránce Slabý odehrál skvělé utkání a i díky němu jsme nakonec vyhráli.

TJ Sokol Plačkov
Ondřej Kubů (záložník Plačkova): První poločas byl z naší strany špatný, na vysoké trávě se nedalo moc kombinovat, což našim technickým hráčům nesvědčilo. Po přestávce šel náš výkon rapidně nahoru, zlepšená hra však přinesla pouze snížení stavu. Zápasu by více slušela remíza.



Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
D. Macháček [-] - P. Klusáček [-] , L. Hadač [-] , D. Slabý [-] , L. Novák [-] - M. David [-] (72. P. Motyčák [-] ) , V. Kupka [-] , P. Macháček [-] , D. Schober [-] (65. L. Kašparec [-] ) - J. Vávra [-] (46. J. Růžička [-] ) , D. Růžička [-]

TJ Sokol Plačkov
L. Novotný [-] - F. Mottl [-] , L. Palán [-] , M. Němec [-] , J. Slavík [-] - L. Ehrlich [-] , J. Kalivoda [-] , T. Keller [-] , O. Kubů [-] - R. Štěpán [-] , Z. Štěpán [-] (60. R. Zemek [-] )

ŽK: 60. J. Růžička - 43. F. Mottl , 86. J. Kalivoda . ČK: 90. F. Mottl .
Hráči zápasu: D. Slabý , L. Novák , D. Růžička - L. Palán , O. Kubů .
Místo: Kamenice n. Lipou. Počet diváků: 40. Rozhodčí: FALTÝNEK Martin - ŠTANGL Josef (N), FILÍPEK Dušan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.