7:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 15:30

3.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořepník se zvedá ze dna, doma rozstřílel Ústrašín


Branky


7. V. Filip (p.) , 11. V. Filip (p.) , 47. V. Filip , 49. M. Jelínek , 70. J. Jelínek , 74. P. Zíka , 78. P. Dlouhý
0

Fotbalisté Sokola Hořepník po blamáži v minulém kole, kdy dostali v Pelhřimově od Maratonu devět gólů, si ve 3. kole Poutník ligy spravili chuť. Před domácími diváky si hravě poradili se soupeřem z Ústrašína. Hosté přijeli do Hořepníka v nekompletní sestavě a od úvodu zápasu se pouze bránili vytrvalému tlaku domácího mužstva. Sedm gólů v síti ústrašínského brankáře Hájka naplno vystihuje dění na hřišti, kde se hrálo pouze před hostující brankou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úspěšný penaltový exekutor Vojta Filip zařídil Hořepníku dvoubrankové vedení

Hořepničtí šli do zápasu s jednoznačným cílem, získat tři body a odpoutat se tak ze samého dna tabulky. Svůj plán začali hořepničtí plnit hned od začátku zápasu. V 5. minutě byl ve vápně podražen Martin Jelínek, pískala se penalta, kterou s přehledem proměnil domácí záložník Vojta Filip. Pár minut poté se do zakončení hnal domácí Honza Jelínek, kterého hostující hráči zastavili opět pouze za cenu faulu. Zkušený rozhodčí Pavel Nenadál opět bez milosti ukázal na penaltový puntík. Exekuce se stejně jako v prvním případě chopil Vojta Filip a i podruhé penaltu chladnokrevně proměnil. Vedení 2:0 bylo pro domácí po minulých značně nepovedených zápasech velkou vzpruhou. Sokolíci se i nadále hnali za dalšími brankami, v první půli však i přes několik velkých šancí domácího mužstva zůstal už stav nezměněn. Hosté se v prvním poločase do zakončení nedostali.

Hořepnický válec po přestávce

Úvod druhé půle byl téměř totožný se začátkem prvního dějství. Domácí vtrhli po pauze na hřiště jak velká voda, za což byli gólově odměněni, a to hned dvakrát. Ve 47. minutě se po střele Ondry Petrů dostal k brankářem vyraženému míči střelec zápasu Vojta Filip, který poslal míč do sítě a s kompletoval tím svůj čistý hattrick. Chvíli poté propukla v domácím táboře radost počtvrté. Po průniku Martina Jelínka si vstřelil vlastní branku jeden z dezorientovaných ústrašínských hráčů. Hořepníku bylo vedení o čtyři branky málo, na hostující branku se i nadále valil jeden nebezpečný útok za druhým. Nejhezčí moment zápasu přišel v 65. minutě. To si agilní hořepnický středopolař Ondra Petrů pohrál s ústrašínskou obranou, poté předložil míč před prázdnou bránu, kde už číhal Petr Zíka, který pohodlně uklidil míč do sítě. 

Exhibiční výkon domácího mužstva pokračoval prakticky až do konečného hvizdu. Šestý gól měl na svědomí domácí předstoper Pavel Dlouhý, který si po rohovém kopu ve vápně našel volný míč a poslal ho za záda brankáře Hájka. Hostující debakl poté dovršil hořepnický kanonýr Honza Jelínek, který po svém průniku z levé strany hřiště poslal z rohu vápna placírkou míč přesně k pravé tyči hostující brány. Zápas, který se od začátku až do konce hrál pod jednoznačnou taktovkou domácího mužstva, skončil hostujícím debaklem. Ústrašín však v Hořepníku nepředvedl zhola nic, když za celý zápas nedokázal ohrozit hořepnickou branku.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hořepník
Pavel Dlouhý st. (funkcionář Hořepníka): Tentokrát to byla jednoznačná partie. Jsme rádi, že jsme po špatných výsledcích i výkonech konečně zabrali, soupeře z Ústrašína jsme přehráli ve všech směrech. Snad vysoká výhra našim mladým hráčům psychicky pomůže. Za tenhle zápas si určitě všichni hráči zaslouží pochvalu.

TJ FC Ústrašín
Radek Klap (trenér Ústrašína): My jsme nedokázali navázat na dobrý výkon z minulého zápasu. Do Hořepníka jsme přijeli bez čtyř hráčů základu, což se na hře mužstva hodně negativně projevilo. Náš výkon byl špatný, položily nás dvě úvodní branky, které padly z pokutových kopů. Pak už jsme na domácí tým neměli.



Sestavy


TJ Sokol Hořepník
J. Lapáček [-] - J. Jelínek [-] , T. Jelínek [-] , M. Jelínek [-] , O. Petrů [-] (30. M. Severa [-] ) , R. Filip [-] (80. J. Blažek [-] ) , V. Filip [-] , P. Starka [-] , P. Zíka [-] , V. Mezera [-] , P. Dlouhý [-]

TJ FC Ústrašín
R. Hájek [-] - L. Doskočil [-] (59. D. Doskočil [-] ) , M. Pech [-] , P. Kopecký [-] , D. Vrátný [-] (65. J. Gebarovský [-] ) , T. Kubiska [-] , P. Hruška [-] , T. Křech [-] , P. Seknička [-] , M. Rod [-] , J. Smrčina [-]

ŽK: 38. P. Dlouhý .
Hráči zápasu: O. Petrů , J. Jelínek , V. Filip .
Místo: Hořepník. Počet diváků: 65. Rozhodčí: NENADÁL Pavel - JELÍNEK František (N), DAVID Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.