4:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:30

3.kolo, Vysočina | Jihlava | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Rezerva Cejle se i nadále drží na posledním místě tabulky bez bodového zisku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez gólu

K vidění bylo vyrovnané utkání možná s mírnou převahou domácích. První poločas byl ve znamení přetahování se o balón a tvrdých soubojů, ale gól se ani jednomu týmu vstřelit nepodařilo.

Čtyři góly za poločas

Do druhého poločasu vlítli domácí se snahou nechat si tři body doma, což se jim nakonec také podařilo, kdy dokázali vsítit 4 góly. Jako první se trefil I. Trunda v 55. minutě, hosté mohli odpovědět z penalty, ale P. Dolejší jí proměnit nedokázal, kdy se vyznamenal gólman domácích Jan Vacek. Dále už byl zápas pouze v režii Kamenice. Hostům odešli síly a domácí tak přidali další tři góly a zarovnala skóre na koněčných 4:0.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Kamenice 1933
Sobotka Lukáš, hráč SK Kamenice 1933: Po celý zápas jsme byli mírně lepší, soupeř hrozil převážně z brejků po našich chybách a špatných rozehrávkách. Ke konci zápasu už jsme rozhodli.

TJ Cejle B
Zlatuška František, vedoucí TJ Cejle B: Ke konci nám bohužel došly síly, věkovej průměr domácích a nás byl úplně jinej. Tým hrál nad svoje možnosti. My jsme starší a nestíhali jsme. Hlavním slovem byla naše neproměněná penalta.



Sestavy


SK Kamenice 1933
J. Vacek [-] - D. Římal [-] (46. M. Bumbálek [-] ) , J. Řehoř [-] , Š. Peštál [-] , H. Vostál [-] , I. Trunda [-] , J. Škrdla [-] , L. Sobotka [-] , T. Vyzibla [-] , L. Vyzibla [-] , Z. Liška [-]


ŽK: 69. Z. Liška - 29. F. Zlatuška , 32. J. Veselý .
Hráči zápasu: J. Vacek , Š. Peštál .
Místo: Kamenice. Počet diváků: 42. Rozhodčí: ZIMOLA Bohuslav - BUMBÁLEK Petr (N), PROCHÁZKA Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.