Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2021 12:30

10.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dechberoucí přestřelku zvládla lépe Stará Role


Branky


7

Tak tohle byla paráda! V brance Staré Role trenér Hejl, u velké části gólů stálo jméno Křížek, dva hattricky a nakonec rozhodující gól deset minut před koncem! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli pálili jen Křížkové

Hosté jeli na zápas bez gólmana (ani jeden ze 3 brankářů se nedostavil), takže si do branky musel stoupnout trenér Tomáš Hejl, který by jinak kvůli problémům s kolenem nehrál.

 

Na podmáčeném terénu se hrál bojovný fotbal, plný nepřesností na obou stranách. První branka zápasu padla už ve 2. minutě z první střely zápasu, když se z 25 metrů pěkně trefil Marek Křížek a poslal Pernink do vedení. Zbytek první půle rovněž patřil M. Křížkovi, ale nepředbíhejme.

 

Stará Role se pak snažila více kombinovat, ovšem následné vytvořené šance zůstaly neproměněny. Ale ve 24. minutě hry se hostům přeci jen podařilo srovnat. A byl to M. Křížek, tedy Martin Křížek ze Staré Role, jenž napřáhl ke střele ze střední vzdálenosti, a jelikož brankář Karlík na plavající střelu nezareagoval, mohl slavit.

 

Psala se 36. minuta, když hosté zahrávali přímý kop zhruba z 20 metrů. A byl to opět Martin Křížek, kdo vyslal na bránu tvrdou střelu, která byla lehce tečovaná bránícím hráčem ve zdi a skončila v brance. A Stará Role rázem vedla.

 

V samém závěru prvního dějství našel jeden z jeho spoluhráčů průnikovkou Marka Hejla, jenž šel sám na bránu, a protože jej fauloval gólman Karlík, kopala se penalta. I k té si stoupl Křížek (pokud na následujícího řádcích zmiňujeme Křížka, myslíme již výhradně pouze Martina Křížka ze Staré Role) a přestože Karlík vystihl stranu, střelu k pravé tyči nelapil a bylo to 1:3. Křížek tak zkompletoval hattrick!

 

 

I přes Žitného hattrick nezískali domácí ani bod

Do druhé půle lépe vstoupili domácí a utvořili si spoustu šancí – některé skončily vedle, některé chytil brankář/trenér Hejl, ale dvě se jim podařilo proměnit a bylo srovnáno. A byl to domácí kanonýr David Žitný, kdo v obou případech potrestal na vavřínech spící hosty.

 

I nadále hru kontroloval spíše Pernink, po několika jeho nevyužitých standardkách se ale radovali hosté. Po jedné z nich totiž hráči Staré Role vyrazili do brejku, na jehož konci byl Marek Hejl, jenž pálil do protipohybu gólmana a vrátil svému celku vedení.

 

To jim ale v této divoké přestřelce vydrželo pouhou minutu. Po centru ze strany se hlavou prosadil zcela nehlídaný David Žitný, rozšířil tak řadu hattrickových střelců a zároveň srovnal na 4:4!

 

Poslední slovo ale měli deset minut před závěrečným hvizdem hosté. Po faulu zhruba 30 metrů od branky Jakuba Karlíka opět z přímáku vypálil Křížek, brankáři vypadl míč z rukou a do prázdné branky uklidil Roman Voborský. Rozhodl tak o výhře Staré Role 4:5!



Ohlasy k zápasu



TJ DDM Stará Role
Martin Křížek (útočník Staré Role): Jsme rádi za výhru, těžký zápas, domácí byli v určitých pasážích lepší, hlavně kraje zálohy nám dělaly problém. Nakonec jsme to týmovým výkonem ubojovali a odvezli si důležité 3 body.



Sestavy


TJ Sokol Pernink
J. Karlík [-] - J. Chládek [-] (46. D. Hradecký [-] ) , J. Kotrla [-] , L. Trnka [-] , D. Braný [-] (80. L. Vavřík [-] ) , D. Žitný [-] , M. Křížek [-] , P. Čečák [-] , V. Karchňák [-] , J. Kotrla [-] (90. R. Rödl [-] ) , M. Novák [-]

TJ DDM Stará Role
T. Hejl [-] - J. Nerad [-] , R. Voborský [-] , M. Vošmik [-] (90. P. Belický [-] ) , T. Ficner [-] , A. Gunem [-] (80. D. Buřič [-] ) , M. Götz [-] , P. Vintrich [-] , M. Křížek [-] , M. Hejl [-] , K. Belický [-]

ŽK: 22. M. Křížek - 16. M. Götz , 75. A. Gunem .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Varga Marian - JANDA Jan (N), KOCH Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 18:12

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 12:12
Michalec Martin

Expert: František Šebeš
Tip experta: výhra hostů

Domácí mají dobrou střední záložní řadu, ale obrana jim trošku vázne. 3 body budou směřovat do Staré role.

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 10:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 15:25

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 18:06

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 11:33

Tip: výhra hostů

Stará Role splní roli favorita