Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 16:00

9.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bochov doma úspěšně otočil zápas s Perninkem


Branky


7

Od utkání mezi Bochovem a Perninkem se dal, vzhledem k tomu, že měly oba celky stejný počet bodů, očekávat vyrovnaný souboj.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí opět neproměňovali své šance

Bochov začal utkání velmi aktivně a hned ve 4. minutě se mohl radovat. Poté, co se po rohovém kopu v následném závaru nejlépe zorientoval František Machala a vstřelil svůj druhý gól v sezóně.

 

Bochov i nadále svého soupeře tlačil, ale celý první poločas se potýkal se svou tradičně mizernou efektivitou. Kdyby Pernink inkasoval 4-5 branek, nikdo by se nemohl divit. Ovšem kromě Machaly se nikdo z domácích hráčů neprosadil, naopak se podařilo zapsat na střeleckou listinu perninskému Lukáši Trnkovi.

 

Ze strany horského klubu to navíc nebylo všechno. Následovala totiž ztráta bochovských na vlastní polovině a Václav Mašek ji svou sedmou brankou v tomto ročníku potrestal a poslal tak svůj celek do vedení, které mu vydrželo až do konce prvního poločasu.

 

Druhé dějství už opanoval Bochov

I druhou půli začali domácí aktivně a tentokrát si nejen vytvářeli šance, ale dařilo se jim je i proměňovat. Již v 50. minutě hry vyvezl míč kapitán Jindřich Podskoč a vyslal do brejku Martina Janáčka, jenž rozvlnil síť za zády brankáře Perninku s ne úplně snadno zapamatovatelným jménem Xuan Trung Kien Le, jemuž si rovnou omlouváme, pokud jsme jeho jméno neuvedli správně. Každopádně bylo srovnáno.

 

Uběhlo jen pět minut a následovala parádní individuální akce v podání Daniela Tvrdka, jenž při ní prosóloval celou obranou, pohrál si se zmíněným brankářem a strhnul znovu vedení na stranu Bochova.

 

V 62. minutě ještě svým druhým zásahem v utkání navýšil na 4:2 Martin Janáček a Bochov tak na domácí půdě uhájil cenné tři body.

 

 

Hráč zápasu: Martin Janáček



Sestavy


FK SMB Bochov
J. Šabata [-] - M. Janáček [-] , J. Podskoč [-] , F. Machala [-] , D. Herman [-] , D. Hazucha [-] (46. J. Brabenec [-] ) , D. Tvrdek [-] , J. Švestka [-] , J. Hejhal [-] (46. M. Štrunc [-] ) , J. Cibulka [-] (46. K. Tvrdek [-] ) , L. Nedelkov [-]

TJ Sokol Pernink
X. Le [-] - V. Mašek [-] (63. R. Rödl [-] ) , J. Kotrla [-] , L. Trnka [-] , G. Nguyen [-] (80. L. Vavřík [-] ) , J. Chládek [-] (55. D. Braný [-] ) , M. Jelínek [-] , P. Čečák [-] (80. T. Walter [-] ) , V. Karchňák [-] , M. Dibelka [-] (60. J. Nový [-] ) , M. Novák [-]

ŽK: 48. D. Tvrdek - 66. L. Trnka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Körmöczi Josef - ZÁLUSKÝ Radek (N), KOLITSCH Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michalec Martin

Expert: Filip Veit
Tip experta: výhra hostů

Tady je to těžké. Oba týmy mají stejně bodů, očekávám vyrovnané utkání, a nakonec vítězství Perninku o gól.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích