Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 13:00

8.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dalovice deklasovaly Pernink, pětkrát pálil Staško


Branky


4

V Perninku byl k vidění parádní střelecký koncert, z něhož vzešla o poznání lépe hostující dalovická Čechie. A zejména výkon Martina Staška stál za to.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padlo šest gólů

Na první branku zápasu 35 diváků přítomných v perninském fotbalovém areálu nemuselo čekat dlouho. Už ve 2. minutě totiž rozvlnil síť za Hradeckého zády nejlepší střelec Okresního přeboru Martin Staško.

 

Ovšem domácí už ve 14. minutě srovnali, když se na listinu střelců zapsal Petr Malý. To však bylo ze strany Perninku za první poločas všechno. Pak už pálili pouze hosté, a to pořádně.

 

Deset minut po Malého brance se znovu prosadil Martin Staško a ve 30. minutě čtvrtou branku svého týmu vstřelil Ondřej Pekárek.

 

A zbytek prvního dějství patřil výhradně Martinu Staškovi, který navázal na své dva góly z úvodu zápasu dalšími dvěma zářezy do pažby, konkrétně ve 36. a 42. minutě. Čtyři góly za poločas? To není vůbec špatné… Do kabin se tak šlo za stavu 1:5 pro dalovickou Čechii.

 

Staško korunoval svůj výkon gólem v závěru

Do druhé půle vstoupili i přes debakl v té první lépe perninští. Po pěti minutách hry totiž na 2:5 snížil Petr Čečák.

 

V 63. minutě ovšem zase dodal klid svému týmu Vitaliy Bohera. Další branka Perninku, kterou vstřelil opět Petr Malý už tedy nic neřešila. Minutu před koncem se navíc popáté v zápase prosadil Martin Staško a celkově navýšil svůj gólový účet v této sezóně na fantastických 15 zásahů!

 



Sestavy


TJ Sokol Pernink
D. Hradecký [-] - P. Malý [-] (80. T. Walter [-] ) , J. Kotrla [-] , L. Trnka [-] (71. R. Rödl [-] ) , D. Braný [-] (60. M. Hradecký [-] ) , M. Křížek [-] , G. Nguyen [-] , P. Čečák [-] , V. Karchňák [-] (46. J. Kotrla [-] ) , J. Nový [-] , M. Novák [-]

TJ Čechie Dalovice
R. Hájek [-] - O. Pekárek [-] , M. Stolín [-] (15. M. Bubla [-] ) , A. Sochor [-] (48. M. Slavík [-] ) , T. Stolín [-] , M. Staško [-] , P. Sabol [-] , V. Bohera [-] , D. Sochor [-] , R. Veselský [-] , M. Lorenz [-]

ŽK: 12. L. Trnka , 35. M. Novák - 20. M. Lorenz , 25. A. Sochor .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Kaucký Jiří - KUNST Karel (N), PERUTÍK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michalec Martin

Expert: Martin Jelínek
Tip experta: výhra domácích

Důležitým faktorem bude to, pokud se Pernink sejde v plné sestavě. Pak to bude vyrovnaný zápas a v současném rozpoložení bych se nebál říct, že Pernink vyhraje. Nicméně bude to opravdu hodně záviset na tom, zda se sejde. Tipuju vítězství domácích 4:3.