2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2021 16:30

7.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Role porazila Božíčany, dvě minuty před koncem rozhodl Křížek


Branky


6

V souboji mezi domácí Starou Rolí a hosty z Božíčan sehrály klíčovou roli hned u dvou branek přímé kopy. U každé ovšem trochu jinak.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí využili rychlý brejk

Od začátku zápasu byli domácí víc na balónu, do 15. minuty hry měli fotbalisté Staré Role pět gólových šancí, často to bylo jeden na jednoho. Z těchto soubojů ovšem vždy vyšel jako vítěz výborně chytající gólman Božíčan Michal Zásněta. Každopádně kdyby to ve 20. minutě bylo 5:0 pro Starou Roli, nikdo by se nedivil.

 

Božíčanští pak kopali přímý kop kousek za vápnem, ten však nasměrovali pouze do břevna. Toho využili domácí hráči a vyrazili do protiútoku 2 na 2. Na samém konci akce přihrál Nerad před prázdnou branku Romanu Voborskému a ten se nemýlil.

 

Od inkasované branky se však začali paradoxně více dostávat do hry hosté a zápas byl vyrovnaný. Hra ale probíhala veskrze pouze od vápna k vápnu a bez větších šancí.

 

Ke konci poločasu hosté kopali opět přímák a opět rozezvonili brankovou konstrukci, tentokrát trefili tyč. V tomto případě domácí do brejku nevyrazili a do kabin se šlo za stavu 1:0.

 

Křížek rozhodl z přímáku

Zkraje druhého dějství opět více kontrolovali hru hráči Staré Role a v 50. minutě to mohlo být 2:0, ale Voborský z úhlu míč do prázdné branky nedostal, opět zazvonila pouze tyč.

 

Kvalita utkání pak šla z kopce a zhruba do 80. minuty se nebylo moc na co dívat. V závěrečné desetiminutovce ale začali hrozit hosté, vytvořili si několik šancí a kopali rohové kopy. Po jednom z nich se odrazil balón na vápno, a po tečované střele Martina Hůlky se Božíčany radovaly z vyrovnání. Pět minut před koncem to tak vypadalo na dělbu bodů.

 

To však domácí odmítli, v 88. minutě se totiž po faulu před pokutovým územím z přímého kopu krásně trefil na brankářovu stranu Martin Křížek a rozhodl o tom, že všechny tři body zůstanou ve Staré Roli. Ve videu níže se můžete na ukázkový Křížkův gól podívat:



Ohlasy k zápasu


TJ DDM Stará Role
Martin Křížek (střelec rozhodující branky): Škoda že jsme neproměnili gólovky ze začátku zapasu, mohli jsme si v klidu dohrát zápas, takhle to bylo zbytečně napínavé a kdyby hosté proměnili jeden z přímých volných kopů, mohl se zápas vyvíjet jinak. Jsme rádi za tři body.




Sestavy


TJ DDM Stará Role
J. Šebek [-] - P. Vintrich [-] (86. P. Belický [-] ) , R. Voborský [-] , A. Rohla [-] (85. K. Mochal [-] ) , J. Nerad [-] (73. D. Almiashev [-] ) , A. Gunem [-] , M. Götz [-] , J. Schveiner [-] , M. Křížek [-] , M. Hejl [-] , K. Belický [-]

SK Božíčany
M. Zásněta [-] - V. Nitsch [-] (73. T. Bílý [-] ) , M. Škuliba [-] - B. Tsapiv [-] , L. Gergely [-] - M. Petr [-] , N. Kalynych [-] (75. J. Čižmár [-] ) - P. Mičuda [-] , M. Gabčo [-] , M. Hůlka [-] , J. Mládenec [-]

ŽK: 21. J. Schveiner - 68. N. Kalynych .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Varga Marian - KOCH Radek (N), KRUPIČKA Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michalec Martin

Expert: Michal Diviš
Tip experta: výhra domácích

Stará Role bude i letos útočit na nejvyšší příčky. Božíčany musí porazit.

Tip: výhra hostů