1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 16:30

2.kolo, Vysočina | Jihlava | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácím zařídil výhru střídající hráč


Branky


0

Druhé kolo nabídlo divákům duel dvou nováčků soutěže. Takové malé místní derby. Tyto dva kluby jsou od sebe vzdáleny jen co by kamenem dohodil a zbytek došel. Zatímco hosté mají problémy se sestavou a řeší, koho za zraněné hráče nasadí, domácí řeší jiné, veselejší starosti, kým a kolika hráči z A mužstva doplní sestavu B-týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva brankáři? Ne, to je jen obětavost domácí obrany

První poločas nebyl pro diváky příliš atraktivní. Hra přinesla mnoho nepřesností na obou stranách. Když už se domácí dostali k šestnáctce soupeře, tak jejich útoky skončily buď zablokovanou střelou od obránců nebo střelou mířící daleko mimo bránu. První velká šance hostů se naskytla záhy. Dlouhý výkop brankáře Stejskala prodloužil v útoku hrající Janák, gólman domácích Novák sice dobře vyhodnotil situaci, vyběhl, odkopl míč, ale nalezl pouze volného Vychytila, který z první střelou jak vysokou, tak dlouhou zamířil na odkrytou bránu, kde takřka z brankové čáry hlavou zachraňuje domácí obránce remízový stav.

Pravá levá, je to jedno. Obounohý Lovětínský

V druhém poločase to byla hra na jednu branku. Domácí stupňovali tlak, hosté jen odevzdávali balon na soupeřovu půlku. S nově nastoupivším Leitkepem měli hosté větší problémy, než se zdálo. Nejmenší hráč na hřišti zlobil hlavně ze vzduchu. Po jedné standartní situaci se ocitl na penaltě sám a tváří v tvář gólmanovi překopl bránu. V tu chvíli už to bylo jen o jednom mužstvu. Lovětínský, ač největší hráč z Černíče, si postavil míč k rohovému praporku, pravačkou zakroutil míč, a ten k údivu všech zazvonil o zadní tyč a skončil v bráně 1-0. Poslední šance zápasu ale patřila hostům, když Vychytil poslal typickou českou uličkou do samostatného úniku Janáka. Tomu ale vyběhl gólman Novák a na hranici velkého vápna skluzem pod nohy odmítá vyrovnání.

 



Ohlasy k zápasu



FC Červený Hrádek
Radek Jakubec, FC Červený Hrádek: Domácí byli ve druhé půli více na míči a byla to jen otázka času, kdy udeří, my jsme jen odkopávali balony a takhle se zápas vyhrát nedá. Nicméně sezóna je na začátku, my se musíme poučit a sbírat body jinde. Možná více, než tento prohraný zápas mě mrzí další zranění klíčového hráče, který to odnesl pochroumaným kotníkem a bude zřejmě chybět v dalších zápasech.



Sestavy


TJ Podyjí Černíč B
M. Novák [-] - P. Čech [-] (61. D. Lovětínský [-] ) - P. Čermák [-] (46. M. Leitkep [-] ) , M. Borkovec [-] , M. Michl [-] (46. D. Hajdík [-] ) , L. Tomšů [-] , D. Solař [-] , J. Šalanda [-] , J. Lacina [-] , O. Hes [-] , P. Doležal [-]

FC Červený Hrádek
M. Stejskal [-] - F. Nosek [-] , P. Kasáček [-] (78. J. Trojan [-] ) , M. Pospíchal [-] - D. Štěpán [-] , J. Dohnal [-] , J. Vychytil [-] , B. Kříž [-] - J. Svačina [-] , L. Janák [-] , M. Kasáček [-] -

ŽK: 43. P. Kasáček , 67. F. Nosek .
Hráči zápasu: D. Lovětínský .
Místo: Černíč. Počet diváků: 85. Rozhodčí: KŘÍŽ Ivo - ČECH Karel (N), CHARVÁT Valentin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.