4:1
(1:0)
82. K. Koráb (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Vysočina | Jihlava | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas pro domácí Sk Střížov


Branky


21. P. Kabátek , 46. J. Labuta , 56. Z. Svoboda (vl.) , 82. M. Obršlík - 82. K. Koráb (p.)
0

Před výkopem byli mírně favorizovaní hosté, ale ti papírové předpoklady vůbec nepotvrdili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodující teč pro domácí

V krásném říjnovém popoledni se hrál vyrovnaný první poločas. Ačkoli slunce příjemně hřálo hrál se spíše vlažný zápas, se spoustou nepřesností. A tak nikoho nepřekvapilo. že o jeho výsledku rozhodla tečovaná střela Petra Kabátka, když hostující bek nešťasně míč srazil do protipohybu brankáře. Hosté se dostali jenom do několika náznaků šancí.

Kuriózní vlastní gól

Do druhého poločasu vstoupili domací razantně, rychle zvýšili na 2-0, když po centru ze strany hlavičkou prosadil Jiří Labuta. O deset minut později přišla trošku vložka z jiného sportovního odvětví. Hostující brankář Zdeněk Svoboda odkopával míč, ujela mu noha míč vyletěl vzhůru, spadl před něj a přeskočil ho o zem přímo do  branky. Z toho gólu se již hosté nevzpamatovali a působili odevzdaně. Domácí tak přidali ze samostatného úniku Markem Obršlíkem gól na 4-0. Hosté se přece jenom dočkali tíženého gólu až 4 minuty před koncem z pokutového kopu. K jeho úspěšné exekuci se postavil Karel Koráb.



Ohlasy k zápasu


SK Střížov
Jiří Marek, vedoucí týmu: Z prvního poločasu jsme vytěžili z minima maximum. Ve druhém poločasu přidali další branku a potom nám i pomohli hosté vlastním gólem. Celkový výsledek asi odpovídá vývoji na hřišti.




Sestavy


SK Střížov
V. Chlupáček [-] - J. Labuta [-] (87. P. Voda [-] ) , V. Zeman [-] (66. P. Kolda [-] ) , M. Fiala [-] (77. M. Marek [-] ) , J. Kuchyňa [-] , D. Smolík [-] , M. Obršlík [-] , M. Kalousek [-] , P. Zeman [-] , P. Kabátek [-] , L. Bárta [-]

TJ Hodice
Z. Svoboda [-] - D. Surán [-] , L. Biskup [-] , P. Biskup [-] , K. Koráb [-] , L. Fišer [-] , K. Biskup [-] , J. Biskup [-] , J. Volf [-] , A. Hons [-] , J. Biskup [-]

ŽK: 45. M. Fiala - 66. K. Biskup . ČK: 83. P. Biskup .
Hráči zápasu: J. Kuchyňa .
Místo: Střížov. Počet diváků: 45. Rozhodčí: KARLÍK Ondřej - MAREK Michal (N), NOVOTNÝ Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.