Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 13:30

13.kolo, Vysočina | Jihlava | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drtivá výhra domácí Hodic


Branky


2. J. Volf , 23. K. Koráb , 28. K. Biskup , 36. L. Biskup , 47. L. Biskup , 49. L. Biskup , 56. K. Koráb , 71. L. Biskup , 81. L. Biskup
0

Před zápasem byli velkými favoriti domácí. Jsou nečekanými štikami podzimní části soutěže, navíc hostům sobotní termín zápasů hrubě nesedí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí opanovali první poločas

Domácí hráči od začátku potvrzovali svoji roli favorita diktovali tempo hry, usídlili se na půlce Stříteže a nedovolili jim podívat se na jejich půlku. Hosté přijeli do Hodic ve slátané sestavě, když museli využít i svého náhradního brankáře do pole. Domácí se prosadili hned ve druhé minutě když první branku vsítil Jan Volf. Tlak domácích neustával šancí i branek na straně domácích přibívalo. Do konce poločasu se trefil Karel Koráb, Karel Biskup i Luboš Biskup. A proto se konečnému výsledku poločasu 4:0 nikdo z přihlížejících nedivil.

Nadvláda Hodic nad zápasem

V úvodu druhého poločasu se hosté snažili o větší aktivitu směrem ku předu, ale k žádným šancím to pro ně nevedlo. Jenom tím otevřeli domácím dvířka v obraně k rychlým brejkům. Tyto brejky proměnil dvěma brankami Luboš Biskup a jednou brankou Karel Koráb. Luboš Biskup v tomto utkání doslova zářil, vstřelil 5 branek a další šance připravil spoluhráčům. Doslova si na hřišti dělal co chtěl. Po 60. minutě se již zápas dohrával, hosté již duel vzdali. Naopak domácí ještě přidali dvě branky a o ně se postarala hvězda zápasu Luboš Biskup. O drtivé převaze Hodic hovoří i to že hostům ze Stříteže nepovolili ani jednu střelu na branku. 



Ohlasy k zápasu


TJ Hodice
Dušan Surán, útočník: Výsledek hovoří za vše. Domácí hosty ze Stříteže převyšovali ve všech směrech. Drželi více míč, měli neustálý a trvalý tlak a výsledek mohl být dokonce i výraznější.

TJ Střítež
Tomáš Materna, trenér: Co k tomu říct, těžko se mi hledají slova. Naše slátaná sestava se ukázala v plné nahotě. Nevypracovali byť jen jedinou šanci, proto jsme zasluoženě prohráli.



Sestavy


TJ Hodice
Z. Svoboda [-] - D. Surán [-] , L. Biskup [-] , J. Volf [-] , K. Koráb [-] , L. Fišer [-] , K. Biskup [-] , J. Biskup [-] , J. Biskup [-] , A. Hons [-] , M. Hons [-] (46. J. Novotný [-] )

TJ Střítež
S. Krupa [-] - T. Kalců [-] , J. Půža [-] , J. Sedmík [-] , P. Ouroda [-] , F. Sobotka [-] , M. Kovář [-] , L. Jindřich [-] , K. Sedmík [-] , P. Furbacher [-] , O. Sapola [-]

Hráči zápasu: Z. Svoboda , K. Koráb , L. Biskup .
Místo: Hodice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: STANĚK Lukáš - NOVOTNÝ Marek (N), SÁGL Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.