F. Toman 58.
F. Toman 79. (p.)
M. Pekárek 89.
3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 15:30

7.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luka konečně zabrala a doma brala tři body!


Branky


58. F. Toman , 79. F. Toman (p.) , 89. M. Pekárek
0

V sobotním utkání se na perfektně připraveném hřišti v Lukách nad Jihlavou utkaly dva trápící se týmy. Luka měla před utkáním 6 bodů, Nadějov měl ještě o bod méně, navíc se oběma mančaftům v uplynulých týdnech příliš nedařilo a oba chtěly bodovat. Lukám se do sestavy vrátil kanonýr Filip Toman a byl to právě tento hráč, který utkání rozhodl. Vrátil se ve velkém stylu a i díky jeho výkonu konečně loučtí fotbalisté zvítězili hladce 3:0 a dostali se do klidného středu tabulky. Naopak Nadějov nadále tápe...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas nakonec bez branek

Utkání dvou sousedících celků v tabulce odstartovali lépe hosté z Nadějova. Hned v páté minutě měli jeho hráči možnost zahrávvat standartní situaci v okolí velkého vápna, ale s nabídnutou možností naložil exekutor prachbídně a míč letěl zcela mimo tyče Žatečkovy branky. Možnost jít do vedení měli hosté v minutě sedmé, to když pelášil útočník sám na brankáře, ale opět mířil mimo prostor branky. Domácí se po tomto varování konečně probudili a pomalu začali také vystrkovat růžky. Aktivní byl v této části utkání Vít Rychlý. V první možnosti běžel sám na brankáře Čejku, ale ten jeho šanci výborně zlikvidoval a podržel svůj tým. Rychlý měl o několik okamžiků později další možnost, po dobrém centru z levé strany ale hlavičkoval slabě doprostřed brány, kde vše pohodlně kryl Čejka. Po úvodních dvaceti minutách, které nabídly rychlé tempo i brankové možnosti, se hra přesunula doprosřed hřiště, kde se odehrávalo značné množství soubojů, vše však bylo v rámci pravidel, když už bylo potřeba, zkušený rozhodčí Jiří Nerad situaci zdárně vyřešil. Nadějov spoléhal jako v minulých kolech na nakopávané balóny na důrazné útočníky, domácí obránci však situace dokázali zpacifikovat. Domácí, které z áčka posílil útočník Petr Mašek, se snažili hrát fotbalově, ale Mašek to sám nedokázal, podpora od spolhráčů byla prakticky nulová. Závěr poločasu nabídl šanci hostů, kdy po závaru napálil hostující útočník jen dobře postaveného Žatečku v brance domácích. Poločas tak skončil asi spravedlivou remízou 0:0.

Střídající hráči rozhodli utkání

Druhý poločas se odehrával v podobném tempu jako pločas první. Aktivnější byli zpočáku hosté, v 50. minutě měli největší šanci dosavadního průběhu. Po dobře rozehraném přímém kopu hlavičkoval hostující útočník a při Žatečkovi stáli všichni svatí, jelikož míč zastavila spojnice břevna a tyčky! Hned o minutu později se domácí rozhodli střídat, Rychlého vystřídal navrátilec do sestavy Filip Toman. Po chvilce na rozkoukání začal Toman na hřišti úřadovat. V probíhající 58. minutě si vzal míč, prokličkoval mezi někoika hráči, napálil míč a Čejkovi možná ještě nyní hučí v uších poté, co míč málem přepůlil břevno! Akce ovšem pokračovala, na hranici velkého vápna číhal na dorážku Mašek, ten vystřelil, Čejka sice jeho střelu dokázal vyrazit, ale pouze k nohám Tomana, který už neměl problém míč dorazitt do odkryté branky- 1:0. Od tohoto momentu už na hřišti existovalo je jedno mužstvo - domácí. Hosté byli po obdržené brnce jako opaření a domácí začali přebírat otěže zápasu. Na Čejku se valil jeden útok za druhým, ale gólman hostí byl ve výborné formě a držel pomyslné akcie hostů vysoko. Hosté se i přes pokles výkonu snažili zvrátit výsledek, aale hrozili pouze ze standartek, které však domácí v klidu pohlídali. Zlomový okamžik zápasu nastal v 78. minutě. Žatečka dlouhým výkopem hledal své spoluhráče v útoku, hostující stoper podskočil míč a Toman běžel sám na Čejku. Tomu nakonec nezbylo nic jiného, než faulovat domácího útočníka a byla z toho penalta a žlutá karta pro Čejku. Pokutový kop si vzal na paškál sám faulovaný Filip Toman a s přehledem proměnil na 2:0. Domácí tento gól ještě více nabudil a vzápětí přišla další branka v Čejkově síti. Další střídající hráč Pekárek využil výborné přihrávky od Tomana a neměl problém stanovit konečný výsledek na 3:0. Hosté sice šance měli během zápasu, ale po první obdržené brance odpadli a domácí ovládli utkání, i díky střídajícím hráčům. Hosté mohou děkovat Čejkovi, který je uchránil od ještě většího debaklu. V dresu domácích zazářil Filip Toman a dobře zahrál i další útočník Petr Mašek.



Ohlasy k zápasu


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl. B
Martin Žatečka - vedoucí, Luka nad Jihlavou: "Pro nás šlo o velmi důležitý zápas, už jsme nutně potřebovali bodovat. Podle toho to také na hřišti vypadalo, bylo to ubojované, moc fotbalové krásy k vidění nebylo. Ale důležité jsou body, na ostatní......Rozhodla individuální kvalita Filipa Tomana, který sám rozhodl celé utkání."

TJ Mír Nadějov
Marek Čejka - brankář, Nadějov: "První půlka byla vyrovnaná, jak v poli, tak na šance a po zásluze skončila plichtou. V druhé půlce už byl soupeř jasně lepší a zaslouženě zvítězil 3:0."



Sestavy


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl. B
M. Žatečka [-] - T. Munduch [-] , M. Zámostný [-] , V. Rychlý [-] (51. F. Toman [-] ) , M. Kubeš [-] - J. Čermák [-] (73. M. Pekárek [-] ) , L. Boháček [-] (65. R. Hájek [-] ) , L. Funk [-] , D. Pertlík [-] - Z. Hlávka [-] , P. Mašek [-]

TJ Mír Nadějov
M. Čejka [-] - Z. Doležal [-] , T. Pech [-] , P. Pytlík [-] (65. M. Šoukal [-] ) , O. Klimeš [-] - D. Pavlíček [-] , J. Krejčí [-] , P. Mach [-] , A. Tlačbaba [-] - L. Klimeš ml. [-] (60. J. Slabý [-] ) , K. Klimeš [-]

ŽK: 70. J. Čermák - 20. Z. Doležal , 79. M. Čejka .
Hráči zápasu: F. Toman , P. Mašek - M. Čejka .
Místo: Luka n. Jihl.. Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.