Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:30

11.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jamné doma schytalo rukavici od Cejle!


Branky


0

Jamné chtělo pošesté v řadě bodovat, domácí prostředí se jevilo jako ideální výhoda. Hostili však tým Cejle, který je v poslední době střelecky aktivní. To se potvrdilo i v tomto utkání, které měli hosté v moci již od začátku utkání a nakonec domácím nadělili "bůra" za výhru 2:5. Opět řádili jako "černé ruce" bratři Čápové.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bratři Čápovi zajistili výhru už v první půlce

Domácí chtěli na 11. pokus konečně naplno bodovat, zatím uhráli jen 5 remíz. Trhliny do jejich plánů vnesla již 8. minuta zápasu. Jeden z obránců fauloval ve velkém čtverci Martina Bednaříka a následovala penalta. Aleš Čáp se málokdy mýlí a bohužel pro domácí se nemýlil ani nyní, 0:1. Domácí byli jak Alenka v říši divů a za dvě minuty se nestačili divit, co se na hřišti vůbec děje. Hráči Jamného udělali v krátkém časovém úseku několik školáckých chyb, hráči Cejle jim vzali míč, který směřoval na Dalibora Čápa a ten už věděl, co má dělat - 0:2. Teprve po druhém inkasovaném gólu se domácí vzpamatovali, jako správný kapitán se to snažil brát na sebe Lukáš Varhaník, ale ani on, ani jeho spoluhráči nedokázali vyprodukovat nějakou solidní možnost. Naopak ve 22. minutě opět zachybovali domácí obránci, jejich špatné komunikace zkušeně využil opět Dalibor Čáp a bylo to už 0:3! Naději na lepší výsledek dal domácím Lukáš Varhaník, který ve 26. minutě udělal kličku z pravé strany do středu hřiště, tam si navedl míč na levou nohu a nekopromisně vypálil - 1:3. Domácí se po tomto gólu zvedli, vyráželi do útoků, ale bylo to až příliš zběsilé z jejich strany, jelikož hosté podnikali protiútoky do otevřené jamenské obrany. Poločas tak skončil 1:3.

 

Úvodní nápor domácích vedl jen ke snížení

Domácí hráči si v kabině řekli, že nemají co ztratit, a tak od úvodního hvizdu druhého poločasu vrhli všechny síly do útočení. A v úvodu jim tato strategie skutečně vycházela, hned ve 48. minutě vyrovnal opět Lukáš Varhaník. Ten vytěžil z dobré kombinace spoluhráčů střeleckou pozici, ze které skóroval na 2:3. I v dalších minutách byli jamenští aktivnější, drželi míč, ale hosté velice pozorně bránili a čekali na nějakou brejkovou situaci. A ta opravdu přišla. V 71. minutě hosté vypálili po kombinaci z levé strany, odražený míč se dostal k Jiřímu Bednaříkovi a ten ho uklidil na místo určení - 2:4. Definitivní tečku dal zápasu po nedůrazu domácí obrany Pavel Dolejší, který tak stanovil konečný výsledek na 2:5.

Gólové situace ze zápasu:

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jamné
Ondřej Vomela, obránce: "Chtěli jsme vyhrát, bohužel už v 8. minutě jsme inkasovali. Pak jsme dostali další dva góly a teprve jsme začali hrát. V druhém poločase jsme snížili na rozdíl jednoho gólu, ale pak už jsme si moc šancí nevytvořili, naopak po našich chybách hosté vstřelil snad z jediných dvou šancí v druhém poločase dva góly."

TJ Cejle
Jiří Bednařík, obránce: "Opět jsme se sešli jen v 11 lidech, ale vyšel nám úvod zápasu, kdy jsme proměnili penaltu po faulu na bráchu. Pak jsme navýšili vedení, ale neustále nás zlobil Varhaník. O přestávce jsme si řekli, že nesmíme dostat gól, ale hned zkraje jsme ho dostali, naštěstí jsme po gólu na 2:4 začali kontrolovat hru. Díky patří i našim fanouškům, kterých dorazil velký počet i přes značnou vzdálenost."



Sestavy


TJ Sokol Jamné
J. Špejtek [-] - J. Hora [-] , M. Píbil [-] (46. J. Nesiba [-] ) , O. Vomela [-] , M. Tlačbaba [-] - M. Pytlík [-] (68. J. Šoukal [-] ) , P. Pavlíček [-] , V. Kubín [-] , V. Pytlík [-] - L. Varhaník [-] , J. Kubín [-]


ŽK: 57. V. Pytlík , 84. J. Kubín .
Hráči zápasu: L. Varhaník - D. Čáp .
Místo: Jamné. Počet diváků: 75.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.