Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luka vybojovala cenný bod v Cejli!


Branky


0

Cejle doma v dalším zápase hostila Luka nad Jihlavou. Domácí opět měli problémy se sestavou, chyběli Vítů, Fišer a mnoho dalších hráčů. Nikoho ani nepřekvapilo, že domácí neměli nikoho na střídání. Domácí měli silný první poločas, v tom druhém ale naprosto selhali a byli rádi za konečnou remízu 3:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Silná dvacetiminutovka domácím nestačila

Domácí, kterým chybělo několik stabilních hráčů ze základní sestavy, se i bez těchto hráčů snažili o co nejaktivnější úvod zápasu. A to se jim vcelku zdárně dařilo, hostující obrana nepůsobila příliš kompaktně. Jako by na hostech byla cítit nervozita z jjeich bídných statistik z venkovních zápasů. A jejich venkovní statistiky se začaly projevovat v 16. minutě, kdy se pojedenácté v sezóně prosadil Pavel Dolejší  a bylo to 1:0. Mladíček v brance Luk Jiří Kanswohl, který nahradil nepřítomného Žatečku, se ještě ani enstihl oklepat z první inkasované branky a už lovil míč ze své sítě podruhé. V 18. minutě prokázal svoji střeleckou pohodu a pohotovst z posledních zápasů Dalibor Čáp a zkušeně navýšil vedení domácích na 2:0. V těchto momentech působila hostující obrana až komickým dojmem a byla zralá na ručník. Po úvodních dvaceti minutách domácího náporu se přece jen hosté začali na hřišti projevovat a šance na sebe nenechaly dlouho čekat. Ve 38. minutě se o slovo přihlásil nejlepší střelec hostů Filip Toman a svým osmým gólem v sezóně snížil na 2:1. Místo, aby však hosté využili tohoto momentu k další aktivitě, opět inkasovali. Dvě minuty před přestávkou vstřelil třetí gól domácích Michal Radouš a upravil na poločasových 3:1.

Hosté v druhém poločase jako vyměnění

Druhá půle nezastihla domácí v příliš velké pohodě. Už to nebyl ten tým z prvního poločasu. Vytratila se lehkost, někteří hráči to brali až příliš na sebe a zbytečně se utápěli v kličkách. Nedařily se ani centry do vápna, takže se k žádným výraznějším možnostem domácí prakticky nedostávali. To hoaté si řekli, že nemají co ztratit a vše vsadili na jednu kartu - na útočení. A jejich plány začaly nabývat reálných obrysů v 62. minutě. Filip Toman se individuálně prosadil, přihrával na volného Ondřeje Brázdu a ten už neměl problém uklidit míč za Lačného záda - 3:2. Hosté nadále pokračovali v ofezivní smršti, jednou skvěle zakročil Petr Lačný, v druhé šanci nepochopitelně selhal loucký útočník, který netrefil prázdnou branku! V 66. minutě se už ale hosté dočkali naprosto zaslouženého vyrovnání. Prsty v tom měl opět Filip Toman, který našel volného Davida Pertlíka, který překonal Lačného potřetí- 3:3. Domácí byli i nadále pasivní, avšak i hosté poněkud polevili v útočné aktivitě. Stínem utkání pak byla 86. minuta, kdy byl po nevybíravém zákroku jedoho z domácích zraněn střelec třetí branky Pertlík a musel předčasně ze hřiště. Jelikož už pak do konce utkání ani jedna strana brankáře neohrozila, skončilo utkání mezi Cejlí a Lukami nad Jihlavou 3:3



Ohlasy k zápasu


TJ Cejle
Jiří Bednařík - obránce: "V tomto utkání jsme chtěli zvítězit, neboť jsme věděli o špatné bilanci Luk z venkovních hřišť. První poločas byl z naší strany dobrý, o to více mě zaráží, jak nezkušeně jsme si počínali v poločase druhém. Věděli jsme, že musíme uhlídat Tomana a on připraví všechny tři branky. Avšak remíza byla naprosto zasloužená, pro nás je to ale ztráta."

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl. B
Tomáš Munduch, obránce: "Domácí měli v prvním poločase 4 šance a dali z nich 3 branky. My jsme nehráli špatně, ale hráli jsme doslova tužku v obranné fázi. Ve druhém poločase už jsme byli lepší a díky zlepšenému výkonu ve druhé půlce jsme i zaslouženě vyrovnali."



Sestavy



SK BUWOL METAL Luka n.Jihl. B
J. Kanswohl [-] - R. Hájek [-] , L. Boháček [-] , M. Kubeš [-] , L. Funk [-] - D. Pertlík [-] (86. P. Vrzáček [-] ) , Z. Hlávka [-] , O. Brázda [-] , T. Munduch [-] (69. M. Pekárek [-] ) - F. Toman [-] , M. Poláček [-]

ŽK: 37. D. Pertlík , 71. R. Hájek , 86. M. Kubeš , 90. Z. Hlávka .
Hráči zápasu: P. Lačný - F. Toman .
Místo: Cejle. Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.