Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 13:30

13.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nadějov doma remizoval s Rantířovem!


0

V dalším domácím zápase se Nadějov utkal s béčkem Rantířova a chtěl konečně zlomit výsledkovou a především střeleckou mizérii z poslední doby. Naopak Rantířov zajížděl k zápasu po minulé výhře nad silnými Puklicemi. Domácí konečně onu střeleckou bídu prolomili, dali dvě branky, které však nakonec stačily poue na remízu 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Luboš Klimeš zajistil poločasové vedení

Domácí nastoupili do zápasu s velkou chutí. V prvních pěti minutách nepůjčili hostů míč, měli jeden rohový kop a dva střelecké pokusy, se všemi těmito situacemi si ale hosté v čele s brankářem Fousem poradili. V sedmé minutě se připomněli i hosté, Martin Číhal zatáhl míč po levé straně, dobrým centrem našel Chroustovského, ale ten bohužel pro hosty minul. Ve 13. minutě byli blízko ke gólu rantířovští, centr z pravé strany se dostal až k Číhalovi, ale ten střílel pouze do gólmana. V minutě 19. už ale hosté mohli slavit první branku. Martin Číhal utekl po levé straně hřiště, udělal kličku obránci a pohodlně uklidil míč k pravé tyči - 0:1. Domácí ale rozhodně nerezignovali a poměrně brzy se dočkali vyrovnání. Ve 26. minutě napřáhl ke střele Luboš Klimeš a jeho skvělá střela skončila až za Fousovými zády - 1:1. Hned za minutu ale domácí málem opět prohrávali, Karel Živný našel kolmicí Číhala, ale ten střílel nad branku. V následujících minutách zahrávali domácí několik přímých kopůa, ze kterých ale nic nevytěžili, naopak div že neinkasovali. Hosté využili jejich chybné rozehrávky, Vaněk přihrával do úniku Živnému, ale ten trefil pouze dobře postaveného domácího gólmana. Blížil se konec poločasu, když domácí "upekli" ještě jednu akci. Daniel Pavlíček centroval do vápna, kde se ke střele dostal Ondřej Klimeš, jeho nepovedenou střelu však pohotově po odrazu dorazil do sítě opět Luboš Klimeš a stanovil poločasový výsledek na 2:1.

Číhal zajistil alespoň bod

Oč byl horší pro hosty konec prvního poločasu, o to lepší byl začátek poločasu druhého. Hned ve 48. minutě vymyslel Karel Živný akci, na jejímž konci byl tentokrát bezchybný Martin Číhal ,který upravoval na průběžných 2:2. Číhal byl při chuti, hned za další minutu střílel ze střední vzdálenosti, ale gólman vyrazil na roh. Rozhodnutí mohla přinést 58. minuta, Číhal nahrával Živnému, který běžel na gólmana, který jej fauloval a následovala penalta. K té se postavil sám faulovaný a potvrdil pravidlo, že faulovaný hráč by neměl kopat, jelikož penaltu neproměnil! Do konce zápasu se už příliš šancí neurodilo, hráči obou celků to zkoušeli z větších vzdáleností nebo z rohových kopů, ale k žádnému většímu rozruchu to nevedlo, takže se v Nadějově nakonec body dělily za remízu 2:2



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Nadějov
Marek Čejka: "V první půli byla hra vyrovnaná, s šancemi na obou stranách. Pomohl nám taky gól do šatny. Ve druhé půlce byl Rantířov lepším týmem, my naštěstí udrželi aspoň remízu, když hosté nedali penaltu."

TJ Ježek Rantířov B
Michal Klíma, vedoucí: "V prvním poločase jsme hráli hrozný fotbal, nedávali jsme šance a domácí nás dvěma góly potrestali. Druhý poločas byl lepší, ale i tak nám to ke třem bodům nepomohlo. Beru tento zápas jako ztrátu dvou bodů."



Sestavy


TJ Mír Nadějov
J. Galko [-] - T. Pech [-] , P. Pytlík [-] , O. Klimeš [-] , Z. Doležal [-] - J. Krejčí [-] , K. Klimeš [-] , P. Mach [-] , D. Pavlíček [-] - L. Klimeš ml. [-] , P. Fazekaš [-]

TJ Ježek Rantířov B
D. Fous [-] - P. Pavlíček [-] , J. Lupač [-] , J. Vyskočil [-] , M. Horáček [-] - M. Číhal [-] , D. Vaněk [-] , K. Živný [-] , D. Cabúk [-] (74. J. Ščepka [-] ) - M. Chroustovský [-] (49. O. Raček [-] ) , M. Karol [-]

ŽK: 56. K. Klimeš , 85. P. Pytlík , 87. P. Fazekaš - 32. J. Lupač , 72. M. Číhal , 82. P. Pavlíček .
Hráči zápasu: M. Číhal .
Místo: Nadějov. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.