Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 16:30

3.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěpánov v úvodu neproměnil šance a Křoví trestalo


0

Do Štěpánova přijel tým ze Křoví. Expert kola Karel Kružík tipoval zápas, který bude velmi bohatý na góly, a ukázalo se, že má o dění v I. B. třídě přehled. V bláznivém utkání mohli zvítězit domácí i hosté, ti však byli efektivnější a odvezi si ze Štěpánova tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po neproměněných šancích přišel trest

Domácí měli raketový nástup do zápasu a během prvních 15 minut si vytvořili tři šance, které však ke své smůle neproměnili. Branku nevstřelili Kutnyk ani Marek Tichý. Vrcholem byla neproměněná penalta za faul Šustáčka na Samka, kterou poslal domácí exekutor Sedláček nad Sárovu branku. V 21. minutě přišel trest. Pollák si vzpomněl na minulý týden a po kombinaci ve středu hřiště se po přihrávce Němce uvolnil, zamířil sám na branku a bylo to 0:1. Ve 30. minutě Kalina vybojoval míč, přetáhl jej napravo na Beránka, ten jej zatáhl a odcentroval na Roštinského, jenž již mohl jen placírem doklepnout do prázdné branky - 0:2. V 35. minutě Němec mohl zvýšit na třígólový rozdíl, trefil však jen břevno. Akcie hostů v tu dobu letěly strmě vzhůru, ale Kutnyk je po vyhrané hlavičce po centru Kovalchuka v závěru poločasu, kdy poněkud zaspal Libor Tichý, přece jen trochu srazil - 1:2.

Šustáček krásnou střelou pečetil výsledek

Druhý poločas přinesl opět fotbal plný šancí, dlouho se však vyznamenávali oba brankáři Kubíček i Sára. Jen Němec si to třikrát štrekoval sám na Kubíčkovu bránu, své šance však neproměnil. Z poloviny hřiště se do malého vápna probil dokonce i obránce Kalvoda, zakončil však jen brankáři do náruče. V sedmdesáté minutě se již na střelecké trápení svých spoluhráčů nemohl dívat stoper Šustáček, který si naběhl za obranu a z levého vápna nádherně rozhodl - 1:3.



Ohlasy k zápasu


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
Ivo Jílek (trenér Štěpánova): Byl to smolný zápas. V úvodu jsme si vypracovali hned několik šancí, kdybychom alespoň některou z nich proměnili, mohlo být úplně všechno jinak. Zlomovým momentem byla neproměněná penalta. Chválím brankáře Kubíčka, který toho ještě dost zachránil, a Sedláčka.

TJ Sokol Křoví
Lukáš Midrla (trenér Křoví): Byl to bláznivý zápas, v němž mohly vyhrát oba týmy. Nakonec jsme se naštěstí radovali my. Během utkání se několikrát vyznamenali oba dva brankáři, z našeho týmu proto jmenovitě chválím právě Sáru.



Sestavy


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
V. Kubíček [-] - O. Hrubeš [-] , T. Brázda [-] , V. Sedláček [-] - M. Tichý [-] , V. Kovalchuk [-] , T. Samek [-] , D. Fiala [-] (46. J. Ludvík [-] ) - V. Kutnyk [-] - D. Kintr [-] (46. K. Lustig [-] ) , J. Buček [-]

TJ Sokol Křoví
Z. Sára [-] - R. Roštinský [-] (72. J. Chlup [-] ) , E. Pollák [-] , J. Beránek [-] , L. Tichý [-] , L. Knotek [-] , R. Kalvoda [-] , M. Kalina [-] , J. Kašpar [-] , L. Němec [-] , M. Šustáček [-]

ŽK: 8. D. Fiala , 61. T. Samek - 15. J. Beránek , 17. M. Šustáček , 34. R. Roštinský , 55. L. Knotek , 60. E. Pollák , 69. L. Němec .
Hráči zápasu: V. Sedláček - Z. Sára .
Místo: Štěpánov. Počet diváků: 102. Rozhodčí: NOVOTNÝ František - JÍLEK Lukáš, RYGL Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.