Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 16:30

3.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Rychnov je i nadále bez bodového zisku


Branky


0

Nový Rychnov, sestupivší tým z I.A třídy, který po dvou kolech nezískal ani jeden bod zajížděl na hřiště Pacovské rezervy, která byla také ještě bez bodového zisku, s nadějí na zlomení nelichotivého skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rezerva Pacova rozhodla o utkání už v prvním poločase

Domácí, vědomi si také svého postavení v tabulce, přistoupili k zápasu zodpovědně a s velkým odhodláním. První poločas, byl ve znamení absolutní převahy domácích, kdy se jim podařilo vstřelit tři branky, čimž hosty odstavili na druhou kolej. Ve 3. minutě se trefil Hrobský, a poté dva góly přidal ve 13. a 24. minutě Gavrecký. Pacovským střelcům se podařilo vsítit branky na jejich poměry netradičním způsobem a to hlavou.

Pouhá kosmetická úprava výsledku

Do druhého poločasu už domácí přistoupili o něco hůře, spíše s lehkou vážností, a tak se do několika šancí dokázali dostat i hosté, kteří je však neproměnili v góly, když jim v tom zabránil brankář Pachta. A tak z protiútoku vítězství rozdílem třídy nakonec pečetil domácí Svoboda. Nový Rychnov tedy po 3. odehraných kolech zůstává na posledním místě tabulky a jako jediný tým i nadále bez bodového zisku.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Pacov B
Kerouš Jaroslav, kapitán TJ Slavoj Pacov B: Před zápasem jsme si pověděli, že potřebujeme vyhrát a to se nám také povedlo. Musím pochválit dobrý kolektivní výkon týmu.




Sestavy


TJ Slavoj Pacov B
J. Pachta [-] - J. Pražák [-] , P. Miskai [-] , M. Bezemek [-] , M. Dvořák [-] - D. Podolský [-] (79. J. Ježek [-] ) , J. Kerouš [-] (71. D. Michalanský [-] ) , M. Maršík [-] , P. Hrobský [-] - P. Gavrecký [-] (72. J. Přibyl [-] ) , O. Svoboda [-]

TJ Start Nový Rychnov
Š. Karša [-] - D. Karpíšek [-] , J. Červenka [-] , M. Parkan [-] , R. Koubek [-] (68. L. Císař [-] ) - O. Kratochvíl [-] , J. Mareš [-] , J. Kratochvíl [-] , V. Březina [-] (75. L. Ehl [-] ) - M. Mugrauer [-] , M. Hájek [-] (82. P. Barták [-] )

ŽK: 29. O. Svoboda - 54. M. Parkan , 84. M. Mugrauer .
Hráči zápasu: P. Gavrecký , M. Maršík .
Místo: Pacov. Počet diváků: 100. Rozhodčí: PODOBA Tomáš - ŠVEHLA Marek, KRONDRÁF Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.