M. Fejt 41.
1:4
(1:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 16:30

3.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Útočné duo syna a otce Novotných pomohlo Tisu k zisku třech bodů


Branky


41. M. Fejt - 36. T. Vacek , 42. T. Vacek , 45. J. Zezulák , 75. F. Radil
0

Gólově velmi bohatý byl k vidění zápas 3. kola na půdě Lípy, kam zavítal soupeř z Tisu, který v minulém zápase zachránil bod až v nastavení. To naopak Lípa byla účastníkem obratu Herálce a domu si tak neodvezla jediný bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divoký konec prvního poločas

Hosté z Tisu se od začátku utkání snažili kontrolovat hru, což se jim převážně dařilo, až na dvě šance Lípy, kdy mohli jít do vedení, ale hosty podržel jejich brankář Havel. Domácí tým nechtěli pouštět do jejich nátlakové hry, utkání však bylo vcelku vyrovnané a do 36. minuty toho ani moc k vidění nebylo, v tento moment totiž hosty poslal do vedení Vacek, ovšem domácí po chybě obrany Tisu stačili po pár minutách srovnat stav.  To ovšem ještě nebylo vše, odpověď po minutě od srovnání skóre přinesl znovu Vacek, který vstřelil druhý gól a když už se obě mužstva chystala do kabin na rozdíl dvou branek poslal Tis Zezulák, a tak urval vedení na jejich stranu. Velmi aktivní v útoku Tisu byli otec a syn Novotní, kteří se velkou měrou podíleli na všech těchto třech brankách.

Vyloučení zapříčinilo pouhé dohrávání zápasu ze strany Lípy

Ve druhé půli už se zápas dohrával pouze z donucení a bylo jen otázkou, zda Tis přidá ještě další branku. Dopomohlo k tomu také, když byl po dvou žlutých kartách vyloučen domácí Špinar, to hráče Lípy zlomilo nadobro. Publikum mohlo sledovat, jak hosté zahazují jednu šanci za druhou, nakonec se ujala pouze jediná a to když na plac přišel v 74. minutě F. Radil a po minutě pobytu na hřišti upravil na konečných 1:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lípa
Jungvirt Zdeněk, trenér TJ Sokol Lípa: Prohrávali jsme, ale přesto se nám po pár minutách podařilo srovnat. Když však hosté stačili do poločasu navýšit o dvě branky, bylo po zápase. Během chvíle v závěru 1.poločasu, kdy se hráči nekoncentrovali, bylo rozhodnuto.

TJ Tis
Miloslav Kozlík, trenér TJ Tis: V zápase jsme měli mizernou produktivitu s mnoha spálenými šance, což nás nakonec nemuselo mrzet. Po vyloučení domácího hráče jsme měli zápas už úplně pod kontrolou a ve své režii.



Sestavy


TJ Sokol Lípa
P. Vašák [-] (65. P. Souček [-] ) - M. Fejt [-] , M. Prokš [-] , R. Souček [-] , M. Fejt [-] , J. Kutlvašr [-] - M. Špinar [-] , M. Kříž [-] , R. Sláma [-] (57. J. Rosecký [-] ) - A. Kutlvašr [-] , J. Prokš [-] (83. F. Mareš [-] )

TJ Tis
R. Havel [-] - V. Mareš [-] , J. Bárta [-] , M. Mišta [-] - M. Kozlík [-] , J. Rosecký [-] , V. Kafka [-] (74. F. Radil [-] ) , T. Vacek [-] , J. Zezulák [-] - J. Novotný [-] (78. T. Kozlík [-] ) , J. Novotný [-] (65. T. Chlad [-] )

ŽK: 32. M. Špinar - 61. R. Havel , 70. T. Vacek , 72. V. Kafka , 87. M. Kozlík . ČK: 61. M. Špinar .
Hráči zápasu: R. Havel , T. Vacek .
Místo: Hřiště. Počet diváků: 80. Rozhodčí: ZADINA Petr - ŠRÁMEK Zdeněk, SÝKORA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.