1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 16:30

3.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Herálec poprvé ztratil. O body ho obraly Košetice.


Branky


0

Rozjetý nováček z Herálce po postupu z Okresního přeboru zaznamenal dvě výhry a hodlal si připsat i další do svého držení, do cesty se mu však postavili Košetice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Košeticích bylo k vidění vyrovnané bojovné utkání velmi dobré úrovně, ve kterém už od začátku bylo jasné, že rozhodne jedna branka o tom, který z týmů nakonec bude šťastnější. V první půli byli hosté možná o chlup lepší, avšak nedokázali zakončit dobře a tím proměnit své šance, a tak se v tomto poločase nic výraznějšího nestalo.

Rozhodl jeden gól

Ve druhé půli se pokračovalo v nastoleném tempu z té první, míč se přelíval z jedné strany na druhou. V 54. minutě musel trenér Herálce nuceně střídat Pátka, který si přivodil zranění. Za něj do hry nastoupil Dvořák, který se však po 10ti minutách pobytu na hřišti zranil také a místo něj musel nastoupit Stojan. To bylo vše důležité až do 80. minuty, kdy domácí Papež utekl hostům přes půl hřiště a po krásné individuální akci zakončil křížem podél brankáře a vystřelil tak vítězství v utkání pro svůj tým.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Košetice
Vejsada Miloslav, trenér TJ Sokol Košetice: Vyrovnané bojovné utkání. Herálec potvrdil svou kvalitu a že si své postavení v tabulce po dvou kolech zasloužil, ale my jsme díky šťastné brance z druhého poločasu nakonec dokázali zvítězit.

TJ Sokol Herálec
Pátek Josef, předseda TJ Sokol Herálec: Chtěli jsme navázat na předešlé výhry. Hrálo se vyrovnané utkání. Měli jsme bohužel potíže se sestavou, ale i přesto jsme hráli dobře jako tým.



Sestavy


TJ Sokol Košetice
J. Jíša [-] - T. Bejček [-] , V. Vlk [-] , P. Papež [-] , A. Vejsada [-] , L. Hanousek [-] , P. Paťha [-] , J. Vlk [-] , T. Vejsada [-] , M. Dvořák [-] , T. Kadlec [-] (55. Z. Tržil [-] )

TJ Sokol Herálec
P. Nermut [-] - V. Ulrich [-] , V. Hrala [-] , P. Paclík [-] , J. Stojan [-] - L. Filipský [-] , O. Král [-] , J. Kohout [-] , J. Pátek [-] - F. Buben [-] , J. Pátek [-] (54. M. Dvořák [-] ) -

ŽK: 16. A. Vejsada - 77. P. Paclík , 85. V. Ulrich .
Hráči zápasu: P. Papež - O. Král .
Místo: Košetice. Rozhodčí: RYŠÁNEK Zbyšek - SVOBODA Jan, FRIDRICHOVSKÝ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.