2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 16:30

3.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec ve druhé půli otočil utkání a získal tak své první body


Branky


0

Doma hrající Kostelec byl doposud bez bodového zisku, proto si byl vědom, že už musí bodovat, nejlépe naplno, aby se vyhnul sílícímu tlaku. Do Kostelce však přijela rezerva z Chotěboře, která si doposud nevedla nijak špatně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól

Ještě, než se zápas stačil pořádně rozeběhnout, Kostelec už po rychlém gólu ze 3. minuty z kopaček Krédla prohrával 0:1. Aby to nebylo vše ve 32. minutě domácí museli nuceně střídat, kdy se zranil jejich obránce Čírtek, kterého nahradil Smejkal. První půle se pro domácí nevyvíjela vůbec dobře, Kostelec cítil tlak po dosavadních dvou prohrách a nehodlal se smířit s další v řadě, ovšem soupeř je přehrával a po jejich vlastní chybě vedl.

Obrat domácích

Po poločasové pauze se ovšem vše změnilo, ve druhé půli doposud ospalý Kostelec začal vyvíjet tlak a být velmi aktivní, soupeře tak zatlačil na jejich půli a nepouštěl je do pořádných šancí. V 56. minutě srovnával skóre Nikodým v 74. minutě přišlo další zranění domácích, tentokrát nemohl dohrávat Kračmar a byl nucen opustit hrací plochu. I přes dvě nevyhnutelná střídání v 84. minutě Kružík rozhodl o konečném skóre utkání a o tom, že Kostelec doma dokázal nakonec plně bodovat.



Ohlasy k zápasu


SK Kostelec
Láznička Josef, trenér SK Kostelec: První půlka byla z naší strany trošku nervózní, v předchozích zápasech se nám nepodařili získat body, což se projevilo na našem vstupu. V druhé půli začali hráči jezdit a obrátili tak utkání.

FC Chotěboř B
Turek Jiří, trenér FC Chotěboř B: Hráli jsme se silným soupeřem, který v minulé sezóně skončil druhý. V prvním poločase jsme byli první půl hodinu lepší, poté se hra srovnala. Druhý poločas nás soupeř zatlačil a dostali jsme dva nešťastné góly, jinak si myslím, že tým šlapal dobře.



Sestavy


SK Kostelec
R. Špejtek [-] - M. Kračmar [-] (73. J. Svoboda [-] ) , V. Čurda [-] , L. Nikodým [-] , J. Bartejs [-] , J. Procházka [-] , M. Kružík [-] , F. Gavallér [-] , M. Fejt [-] , M. Sekan [-] , P. Čírtek [-] (32. M. Smejkal [-] )

FC Chotěboř B
P. Chalupa [-] - P. Krédl [-] , M. Koutný [-] , P. Turek [-] (43. P. Ledvinka [-] ) , J. Ondráček [-] , J. Novák [-] (62. F. Janda [-] ) , F. Tůma [-] , M. Dočkal [-] , P. Ďoubal [-] , D. Čapek [-] , O. Šimon [-] (40. R. Fiala [-] )

ŽK: 41. V. Čurda - 86. P. Ďoubal , 87. J. Ondráček .
Hráči zápasu: P. Ďoubal .
Místo: Kostelec. Počet diváků: 70. Rozhodčí: BESEDA Petr - BURZA Milan, DOSKOČIL Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.