Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:00

5.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mírovka se výhrou v Budíkově dostala na první příčku


Branky


0

Mírovka, která byla jako jediný tým soutěže, stále ještě bez prohry, dokázala tuto sérii prodloužit i na další zápas, kdy si nakonec na hřišti Budíkova dokázala poradit a soupeře zdolat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střelecké hody

V úvodu zápasu byli domácí o něco lepším týmem, avšak po dvou chybách v obraně už v 10. minutě prohrávali o dvě branky, kdy při prvním gólu stoper Budíkova při napadání Valáškem nahrál přímo na nohu J. Kaplanovi a ten se střelou nemýlil. Druhý gól padl po rohovém kopu, kdy domácí gólman neudržel míč v rukavicích a M. Zacha doklepával do prázdné brány. Odpověď Budíkova však přišla záhy,o dvě minuty pozdějí se totiž po trestném kopu,, který centroval M. Zet, hlavou trefil R. Smereka. Zápas se tímto zdramatizoval, avšak znovu do dvougólového vedení Mírovku poslal ve 28. minutě F. Valášek, kdy po pěkné akci zakončoval podél gólmana. Domácí se však nehodlali vzdát bez boji a stačili ještě do poločasu snížit znovu na rozdíl jedné branky, kdy se trefili znovu hlavou po standartní situaci, tentokrát to byl ale J. Trecha.

Gól Valáška rozhodl o konečném výsledku

Druhý poločas běžel jen pár minut, kdy se znovu trefil F. Valášek, tentokrát však hlavou po rohovém kopu a poslal Mírovku znovu do dvougólového vedení, které už si hosté nenechali utéct, i přes tlak, kterým se hráči Budíkova snažili ještě zvrátit stav utkání, ovšem ani jejich hra na tři útočníky a nakopávané balóny ke gólu nevedli. V závěru zápasu se domácím podařilo pouze nastřelit břevno T. Prokopem z přímého kopu,a tak si Mírovka zápas už pohlídala a ziskem těchto tří bodů se dostala na průběžné první místo tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Rovnost Budíkov
Soukup Martin, vedoucí TJ Rovnost Budíkov: K výsledku přispěly chyby hlavně ze začátku zápasu. Ve druhém poločase naše snaha bohužel k ničemu nevedla a hosté si výsledek pohlídali. Mírovka nakonec vyhrála zaslouženě.

TJ Sokol Mírovka
Michal Marek, trenér TJ Sokol Mírovka: Myslím si, že tři body pro které jsme si sem přijeli a nakonec je i získali, jsou pro nás naprosto zasloužené. Rozhodl náš kvalitní týmový výkon, který musím pochválit.



Sestavy


TJ Rovnost Budíkov
M. Páša [-] - V. Haman [-] (79. M. Vodrážka [-] ) , T. Prokop [-] , M. Zet [-] , D. Čekan [-] - K. Grant [-] , M. Kovář [-] , O. Sadský [-] , M. Sadský [-] - J. Trecha [-] , R. Smereka [-]

TJ Sokol Mírovka
J. Bradáč [-] - L. Freudenreich [-] (89. P. Rázl [-] ) , D. Dvořák [-] , J. Kaplan [-] , F. Valášek [-] (64. R. Němec [-] ) , P. Lacina [-] , M. Netopilík [-] , L. Semelka [-] (69. P. Dvořák [-] ) , M. Zacha [-] , J. Šimon [-] , M. Martínek [-]

ŽK: 73. V. Haman , 84. O. Sadský , 87. D. Čekan - 73. J. Kaplan , 88. R. Němec .
Hráči zápasu: M. Sadský , R. Smereka - F. Valášek , J. Kaplan .
Místo: Budíkov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: FRYČ Vlastimil - RYGL Luboš, SÁGL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.