M. Šmída 6.
M. Šmída 90. (p.)
2:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 16:30

1.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dva góly Šmídy nestačily, všechny tři body si odvezla Třebíč B


Branky


6. M. Šmída , 90. M. Šmída (p.) - 18. M. Šmíd , 28. L. Karásek , 60. T. Zsihovics
0

S poměrně omlazeným kádrem přijelo na půdu Vrchoviny „B“ k prvnímu utkání letošního ročníku „B“ mužstvo Třebíče, a i tak dokázalo otočit nepříznivý výsledek, když po špatném začátku využilo hrubých chyb domácí obrany a zejména díky efektivní koncovce odvezlo všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí brzy vedli, ale hosté ještě do přestávky zápas otočili

Hned první zápas nové sezony nabídl představení loni celkově pátého mužstva - Vrchoviny "B" - se třetím - Třebíčí "B". Zápas hraný stejně jako ostatní utkání tohoto kola v úmorném vedru začali lépe domácí, protože již po šesti minutách hry je poslal do vedení dorážkou vlastní střely Michal Šmída. Domácí úspěšný start do zápasu nabudil a po další povedené kombinaci střílel v nadějné pozici vrchovinský Žák, ale brankář Procházka se jeho pokusem zaskočit nenechal. Naopak v 18. minutě se domácí obránce Skryja nevyvaroval hrubé chyby v obraně a hostující Michal Šmíd nabízenou šancí nepohrdl a vyrovnal na 1:1. Ve 27. minutě už šli hosté dokonce do vedení, když Karásek vymetl pavouky z šibenice za bezmocným domácím gólmanem Petrem Šmídou - 1:2. Hned za pár minut mohl bleskově odpovědět Michal Šmída, ale opakovanu střelu bohužel nedokázali umístit do odkryté brány. Těsně před poločasovým hvizdem se ještě v dobré příležitosti ocitl jeho kolega z útoku domácích Sodomka, ale ani on nedokázal trefit branku. Do kabin se tak šlo za stavu 1:2 pro hosty.

Dvě penalty a vyloučení ve druhém poločase

Druhý poločas opět zahájil lépe domácí, ale ani Žák nedokázal skórovat a jak to tak někdy ve fotbale bývá, urazili Vrchovinští svou neefektivitou fotbalovou štěstěnu a pykali za to zhruba po čtvrthodině druhého poločasu. Po kiksu Poula postupoval v 58. minutě sám na branku hostující útočník Staněk, domácí gólman Šmída ho dokázal zastavit jenom za cenu faulu a tak nemohlo následovat nic jiného než tzv. dvojí trest - penalta a navíc červená karta. Vzhledem k absenci dalšího gólmana na domácí lavičce musel do brány hráč z pole, obránce Skryja. Bohužel pro domácí se ze značky pokutového kopu nemýlil třebíčský Zhisovics a poslal tak svůj tým do dvoubrankového vedení. To už si hosté vcelku v klidu hlídali, neboť oslabené Vrchovině v parném počasí docházely síly. V poslední minutě však přecejen stihli alespoň snížit skóre na 2:3, když se z druhé penalty v zápase prosadil Michal Šmída. Víc už však Vrchovina "B" se zápasem udělat nestihla a Třebíč "B" si tak odvezla všechny tři body.



Ohlasy k zápasu



HFK Třebíč B
Pavel Němec st.: Vezeme si 3 body za výtečný kolektivní výkon a předvedenou hru. Domácí rozhodně nebyli horší, uškodilo jim vyloučení a penalta. Obě mužstva hrála velmi kvalitní fotbal, který se musel líbit.



Sestavy


SFK Nové Město na Moravě B
P. Šmída [-] - L. Polnický [-] (67. F. Němeček [-] ) , M. Vašíček [-] , Z. Josífek [-] (73. T. Krejčí [-] ) , M. Šmída [-] , P. Sodomka [-] (65. V. Fagula [-] ) , J. Skryja [-] , M. Žák [-] , M. Drdla [-] , O. Poul [-] , D. Bača [-]

HFK Třebíč B
K. Procházka [-] - M. Mašek [-] , L. Zbožínek [-] , L. Karásek [-] (63. L. Holý [-] ) , R. Houser [-] - R. Valíček [-] , M. Šmíd [-] (79. O. Uličný [-] ) , T. Zsihovics [-] (73. J. Uličný [-] ) , D. Lorenc [-] - D. Kovář [-] , T. Staněk [-]

ŽK: 82. M. Žák - 90. O. Uličný . ČK: 58. P. Šmída .
Hráči zápasu: M. Šmída - M. Šmíd .
Místo: N. Město na M.. Počet diváků: 100. Rozhodčí: FOTR Jan - SÝKORA Tomáš, ŠULA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.