3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 16:30

4.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Karel Nováček vstřelil další dva góly a Budišov jde do čela soutěže!


Branky


0

S vědomím sobotních ztrát Vladislavi a Třebíče B a tím, že v případě výhry, by se mohli posunout do čela tabulky, šli do utkání proti Vrchovině B. Ta zatím svoje jediné tři body získala na hřišti Telč a tak doufala, že v druhém venkovním zápase se jí podaří na tento bodový zisk navázat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Budišov poslal do vedení těsně před poločasem Votoupal

Prvních dvacet minut se hra odehrávala spíše mezi oběma vápny, ani jeden z týmů se nedokázal propracovat do nějaké lepší šance. Pak domácí převzali iniciativu a jali se dobývat branku Vrchoviny. Ve velké šanci se ocitl střelecký fantom úvodních kol Karel Nováček, ale mladý hostující brankář Šmída dokázal jeho střelu chytit. První branky se tak domácí dočkali až s blížícím se závěrem poločasu. V 41. minutě Nováček bravurně vyřešil přečíslení hostující obrany tři na dva, kdy počkal na zezadu nabíhajícího Votoupala a přesnou přihrávkou ho vybídl ke skórování. Votoupal nezaváhal a střelou na bližší tyč překonal vybíhajícího brankáře - 1:0. Těsně před koncem dostal ještě žlutou kartu domácí obránce Hrádek.

Hosté hrozili ze standardek, pak úřadoval K. Nováček

Do druhého poločasu obměnili hosté útočné duo, když Follprechta s Krškem nahradili Buřval a Blažíček R. V úvodních patnácti minutách druhého poločasu se hosté dostali k sérii standardních situací a jednomu nadějnému závaru po rohovém kopu, domácí obrana ale stačila včas zareagovat a balon odkopnout. Potom už ale opět převzali otěže zápasu do ruky domácí a postupně navýšili skóre. V 65. minutě se pěkně u lajny uvolnil Kafka, centrem našel volného K. Nováčka ve vápně, ten si ještě v klidu zasekl míč,  položil obránce a do protipohybu brankáře zvýšil na 2:0. O chvíli později postupoval Nováček jeden na jednoho proti obránci hostů, v rychlostním souboji se dostal před něho, ale jeho střela po zemi podél brankáře trefila jenom tyč. Za dalších pár minut,  tedy v 74. minutě, se k rozehrávání standardní situace postavil obránce Hort, přetaženým centrem našel hlavu Kafky, který vrátil zpátky do pokutového území, kde se z první opřel do míče nikým nehlídaný K. Nováček a uzavřel skóre na konečných 3:0. Da



Ohlasy k zápasu


FC Budišov - Nárameč
Libor Švec, trenér Budišova-Náramče: Zpočátku se nám nedařila kombinace, nedokázali jsme si přesně nahrát. Vedoucí gól nám pomohl, na začátku druhého poločasu jsme přežili standardky soupeře, pak už jsme byli lepší a zaslouženě vyhráli.




Sestavy


FC Budišov - Nárameč
L. Trnka [-] - R. Hort [-] , R. Hrádek [-] , O. Kafka [-] , T. Nováček [-] , K. Nováček [-] (81. L. Jura [-] ) , J. Pažourek [-] (88. T. Obůrka [-] ) , M. Votoupal [-] , Z. Veselý [-] , J. Hort [-] , L. Benda [-] (57. M. Molnár [-] )

SFK Nové Město na Moravě B
P. Šmída [-] - L. Polnický [-] , O. Follprecht [-] (46. R. Blažíček [-] ) , M. Vašíček [-] , J. Veselý [-] , M. Šmída [-] , S. Kršek [-] (46. L. Buřval [-] ) , P. Blažíček [-] (55. F. Němeček [-] ) , D. Bača [-] , V. Fagula [-] , Z. Josífek [-]

ŽK: 44. R. Hrádek , 62. Z. Veselý , 77. K. Nováček , 86. O. Kafka , 87. L. Jura - 44. M. Šmída , 50. P. Blažíček .
Hráči zápasu: R. Hrádek , K. Nováček .
Místo: Budišov. Počet diváků: 77. Rozhodčí: ŠKORPÍK Martin - SÝKORA Tomáš, ROSICKÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.