M. Vacek 30.
M. Vacek 47.
L. Horáček 87. (p.)
3:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 16:30

4.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mario Filippi hattrickem zařídil Žďáru B remízu v Rantířově


Branky


30. M. Vacek , 47. M. Vacek , 87. L. Horáček (p.) - 42. M. Filippi , 54. M. Filippi , 70. M. Filippi
0

Šest branek, dvě červené karty a konečný stav 3:3. Necelá šedesátka diváků v Rantířově se ve čtvrtém kole rozhodně nenudila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po vyloučení Procházky domácí vedli, ale ne na dlouho

Hosté ze Žďáru se v tomto zápase museli obejít třeba bez Jurnečky, který nastřílel v předchozím kole hattrick. K zápasu do Rantířova přijeli tak pouze s jediným náhradníkem do pole a jedním náhradním gólmanem. Zápas začali lépe domácí, kteří zpočátku častěji ovládali kulatý nesmysl a hostům ho příliš nepůjčovali. Ve dvacáté minutě to byl ale paradoxně hostující Filippi, který se už už řítil sám na brankáře, ale domácí obránce mu na poslední chvíli stihl míč ukopnout. Ve 24. minutě Rantířovští nakopli míč přes celé hřiště na Vacka na hrotu útoku, hostující Procházka proti němu vyběhl a podle hlavního rozhodčího zasáhl míč rukou mimo pokutové území. Nemohlo tak následovat nic jiného, než červená karta a do brány se tak musel postavit teprve sedmnáctiletý Mittermayer. Ten se ještě nestihl pořádně potkat s míčem, když ho ve 30. minutě prostřelil Vacek a Rantířov vedl 1:0. Za hosty mohl odpovědět Filippi, jehož krásnou přihrávkou oslovil Jun, jenže Filippi v situaci sám proti gólmanovi neuspěl a přestřelil bránu. V 42. si ale Filippi samostatný nájezd zopakoval a tentokrát už s lepší koncovkou. Po přihrávce Russa udělal Filippi brankářovi kličku a srovnal na poločasových 1:1. Na konci poločasu ještě dostal žlutou kartu za nesportovní chování domácí kapitán Kovačík.

I Rantířov šel do deseti, nakonec dokázal srovnat skóre

Druhý poločas nabídl divákům ještě větší drama. Hned po příchodu z kabin dostal Vacek ideální přihrávku na střed pokutového území a přízemní střelou překvapil Mittermayera, takže šli v 47. minutě domácí opět do vedení. V 54. minutě už bylo ale opět srovnáno, když si výborně hrající Filippi zpracoval centr na hranici vápna, obešel obránce a střelou na bližší tyči nedal domácímu gólmanovi šanci. A že ještě nemá v zápase uzavřený střelecký účet dokázal Filippi v minutě 70., když znovu po centru ze strany v pohodě zpracoval míč, obešel brankáře a do prázdné brány zkompletoval hattrick - 2:3! Aby toho pro domácí nebylo málo, byl v 74. minutě druhou žlutou kartou a tudíž červenou napomínán Kovačík, když nedovoleně zastavil unikajícího Dvořáka. Kovačík navíc ještě po vyloučení, dle zápisu, vulgárně urážel rozhodčího Fotra a může nejspíš od komise očekávat přísnější trest. Za vyloučení mohli domácí pykat, jenže Peňáz v ideální pozici branku přestřelil, když ho po chybě a ztrátě míče rantířovské obrany vybídl ke skórování Filippi. Nakonec tak domácí dokázali v 87. minutě vyrovnal, když nařízenou penaltu proměnil Horáček. Minutu na to se domácí dokonce radovali ze vstřelení branky na 4:3, praporek pomezního rozhodčího ale signalizoval ofsajd, takže už se skóre neměnilo. Rantířov si tak v zajímavém duelu připsal druhý bod v sezoně, nadále ale zůstává předposlední. Žďár B si připsal z druhého venkovního zápasu druhou remízu 3:3 (ta první byla v Koutech) a s osmi získanými body okupuje bronzový stupínek soutěže.



Ohlasy k zápasu



FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Ladislav Jun, vedoucí Žďáru B: Dnes jsme předvedli dobrý výkon. Přestože jsme hráli šedesát minut v deseti, byli jsme lepším týmem a pokud bychom proměnili šance, které jsme si vytvořili, tak jsme si odvezli všechny body.



Sestavy


TJ Ježek Rantířov
A. Krupica [-] - L. Kovačík [-] , M. Vacek [-] , L. Kubík [-] , D. Vaněk [-] , J. Lupač [-] (87. M. Horáček [-] ) , V. Karásek [-] (46. M. Klíma [-] ) , L. Horáček [-] , J. Kozák [-] (73. K. Hula [-] ) , M. Vaňkát [-] , L. Kalný [-]

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
F. Svoboda [-] - R. Štursa [-] , R. Gančev [-] , Z. Peňáz [-] - T. Jelínek [-] , J. Dvořák [-] , J. Jun [-] , D. Russ [-] - M. Filippi [-] , L. Bulíček [-] (27. I. Mittermayer [-] ) - O. Machala [-]

ŽK: 6. L. Horáček , 45. L. Kovačík , 67. M. Klíma - 50. R. Štursa , 71. D. Russ , 87. O. Machala . ČK: 74. L. Kovačík - 24. F. Svoboda .
Hráči zápasu: M. Vacek - M. Filippi .
Místo: Rantířov. Počet diváků: 56. Rozhodčí: FOTR Jan - RYŠÁNEK Zbyšek, PODOBA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.