1:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 15:30

8.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

I třetí sobotní zápas vyhráli hosté, Budišov vyhrál v Náměšti


Branky


0

Budišov-Nárameč si připsal druhou venkovní výhru, když zvítězil v Náměšti 2:1 zejména díky zlepšenému výkonu ve druhém poločasu. Domácí mohli v závěru vyrovnat, jenže Kučera neproměnil penaltu, když se zaskvěl Trnka v bráně. Náměšť tak nenavázala na remízy z posledních dvou kol a nadále zůstává u dna tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní převahu Náměště zužitkoval Jonák

Náměšť začala zápas aktivněji, hosté jakoby byli ještě myšlenkami v autobusu. Z několika nadějných šancí se Náměšti podařilo využit až tu v 18. minutě, kdy Kučera zakombinoval s Jonákem, který svou druhou brankou v sezoně poslal svůj celek do vedení. Vstřelený gól ale domácí spíše utlumil a kormidlo zápasu převzali do své moci hosté z Budišova. Velkou šanci na vyrovnání měl Molnár, jenže z hranice pokutového území, ač nikým neatakován a se spoustou času, nedokázal zamířit přesně a přestřelil bránu. Další střely hostů zblokovala obrana, takže si po prvním poločase hýčkali domácí vedení 1:0

 

Bleskové vyrovnání a vítězný gól Budišova

Druhá polovina byla v režii hostů. Ihned z rozehrávky druhého poločasu se míč dostal k Pažourkovi na pravé straně, ten si ho potáhl podél lajny a nacentroval do pokutového území. Tam si ho zpracoval Votoupal, vystřelil a střela i s přispěním teči domácího obránce skončila v síti bezmocného Bednáře. V 63. minutě se pro změnu na levé útočné straně Budišova prosadil Hort, přihrál pod sebe na Bradáče a ten propasíroval míč do brány. Po vedoucí brance se hostující tým zatáhl a nechal domácí jít do tlaku za vyrovnáním. Náměšť se dostala k několika přímým volným kopům a po jednom z nich zahrál rukou jeden z budišovských hráčů a rozhodčí Kliner nařídil pokutový kop. Tíhu okamžiku ale neunesl domácí kanonýr Kučera a nechal vyniknout Trnku v bráně hostů. Už v nastavení se domácí dostali k zahrávání poslední standardní situace, na centr se vydal i brankár Bednář, ale hosté dokázali míč odvrátit a vypadalo to, že naopak to ještě budou hosté, kdo dá gólovou pečet na toto utkání, jenže si nepohlídali ofsajdovou situaci, protože v bráně domácích chyběl právě brankář, takže byl před míčem jen jeden hráč a pomezní správně zvedl praporek. To hosty ale nemuselo nijak zvlášť mrzet, protože si i tak odvezli všechny tři body, které znamenají momentální třetí místo se sedmnácti body. Náměšť zůstává s pěti body předposlední.



Ohlasy k zápasu


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
Jiří Křoustek, hráč Náměště: Do zápasu jsme vstoupili aktivně, za což jsme byli odměněni vedoucí brankou. Poté trochu naše tempo opadlo, čehož se snažil využít soupeř. Bohužel jsme zaspali úvod druhé půle a byli jsme potrestáni vyrovnávací brankou. Aktivita hostí byla odměněna i druhou brankou. S výsledkem jsme se snažili něco udělat, ale selhala nám bohužel koncovka, které dala černou tečku i neproměněná penalta v závěru utkání.

FC Budišov - Nárameč
Libor Švec, trenér: Remíza by v tomto zápase byla asi spravedlivější. Domácí měli lepší vstup do zápasu, od dvacáté minuty jsme přebrali otěže my. Výborně nám vyšel vstup do druhé půle, nakonec jsme díky Trnkovi a jeho chycené penaltě vyhráli, takže velká spokojenost.



Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
V. Bednář [-] - V. Rous [-] , I. Foretník [-] , J. Rubák [-] , M. Veselý [-] , Z. Jonák [-] , T. Hrazdíra [-] , M. Buchta [-] , P. Kučera [-] , J. Křoustek [-] , R. Bednář [-]

FC Budišov - Nárameč
L. Trnka [-] - R. Hort [-] , T. Obůrka [-] , J. Pažourek [-] , Z. Dvořák [-] , Z. Veselý [-] , V. Bradáč [-] , M. Molnár [-] (87. L. Jura [-] ) , R. Hrádek [-] , T. Nováček [-] , M. Votoupal [-]

ŽK: 79. P. Kučera - 55. R. Hrádek , 90. Z. Veselý , 90. J. Pažourek , 90. R. Hort .
Místo: Náměšť n. Osl.. Počet diváků: 100. Rozhodčí: KLINER Jan - MÜLLER Jiří, KUČERÍK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.