2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:00

9.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola vyhrálo béčko Třebíče nad Žďárem B a dál vede tabulku


Branky


0

Fotbalisté Žďáru B přicestovali k zápasu o první místo pouze s jedenácti hráči a náhradním brankářem, nastoupit musel i lehce zraněný Russ. Třebíč toho dokázala využít až ve druhém poločase a dvěma brankami R.Novotného zvítězila 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalové utkání prvního s druhým, mnoho pěkného fotbalu nenabídlo, zejména v prvním poločase. Obě mužstva začali opatrně, nikdo nechtěl udělat chybu. Díky nepřesnostem se Třebíč vůbec nedostávala do hry. Hosté se spoléhali na dlouhé nakopávané míče na útočníky, se kterými si obrana Třebíče vždy poradila. Navíc se hostům již v desáté minutě zranil nejlepší střelec M. Filippi, ale jelikož neměli hosté nikoho krom náhradního brankáře na střídání, musel na hřišti vydržet až do 65. minuty. První gólovou šanci Třebíče zazdil Novotný v 17. minutě, kterého ke skórování přihrávkou vybídl Lorenc. Hostující brankář Svoboda včas vyběhl a radost domácímu střelci sebral. Další 100 % šanci zahodil Lorenc ve 22. minutě, kterého vysunul Dočekal. Jeho slaboučkou a neumístěnou střelu Svoboda zlikvidoval. Hosté se do vážnější šance nedostávali a brankáře Procházku, vyjma rohových kopů, ničím neohrozili.

 

Ve druhém poločase domácí zpřesnili hru, začali hosty přehrávat a dostávat se do větších šancí. Chybný odkop brankáře Žďáru Svobody využil střelec Novotný a obloučkem ze 40 metrů dal v 57. minutě vedoucí branku. V 63. minutě Novotný přidal svůj druhý gól, poté co se hostům nepovedlo zahrát ofsajd systém, ztratili balon a Novotný už pak sám před gólmanem nezaváhal a zvýšil na 2:0. Do konce zápasu už se žádná větší šance neurodila a tak domácí celkvem v pohodě zvítězili 2:0 a nadále se drží na čele tabulky.



Ohlasy k zápasu


HFK Třebíč B
Pavel Němec st., trenér Třebíče B: Očekávali jsme houževnatého a kvalitního soupeře. Nehrál se pěkný fotbal. Chyběly nám přesné přihrávky, zejména v prvním poločase. Měli jsme dvě brankové šance, ale neproměnili. Ve druhém poločase jsme se zlepšili. Dorostenec Novotný dal dvě branky a hru jsme kontrolovali. Velmi dobře zahrála obrana, když eliminovala střelce Žďáru Fillipiho.

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Ladislav Jun, vedoucí Žďáru B: V vypracovali jsme si pouze jedinou pološanci v první půli a tak domácí brali tři body zcela zaslouženě. Na zamyšlení je ovšem to, proč jedeme na zápas o čelo tabulky v podstatě s deseti hráči.“



Sestavy


HFK Třebíč B
K. Procházka [-] - T. Oberreiter [-] (73. R. Valíček [-] ) , M. Mašek [-] , M. Pohořilský [-] , R. Houser [-] - M. Šmíd [-] , D. Lorenc [-] , L. Karásek [-] - D. Kovář [-] (65. L. Holý [-] ) , M. Dočekal [-] (87. I. Čajánek [-] ) , R. Novotný [-] -

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
F. Svoboda [-] - R. Štursa [-] , Z. Peňáz [-] , J. Havlík [-] , P. Machatka [-] - J. Jun [-] , L. Filippi [-] , V. Frieb [-] , L. Bulíček [-] - D. Russ [-] , M. Filippi [-] (66. I. Mittermayer [-] )

ŽK: 37. T. Oberreiter , 39. M. Dočekal , 55. R. Houser - 34. L. Bulíček .
Místo: tráva. Počet diváků: 65. Rozhodčí: ŠETEK Jiří - ČAMRA Jiří, NECHVÁTAL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.