2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:30

11.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebíč si upevnila první pozici


Branky


0

Tento zápas měl poměrně jasného favorita, trápící se černé kočky moc nadějí na úspěch v zápase s Třebíčí rozhodně neměly. Papírové předpoklady se nakonec vyplnily, hodně tomu napomohlo i bleskově rychlé vyloučení Jakuba Tržila, který po vystřídání vydržel na hřišti pouze 10 minut!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Martenek držel hosty nad vodou

Domácí do utkání vlétli hodně svižně, dostali se do mnoha šancí, naráželi ovem na zaskakujícího Jaroslava Marteneka, který svou bránu střežil velice bedlivě. Třebíč se snažila hrát hodně kombinačně, což se jim příliš nedařilo, hráči kazili hodně přihrávek a nedokázali dotáhnout žádnou z akcí do konce. Čáslavice hrály důrazně, Marcel Šimek ve středu pole opět předváděl dobrý výkon, před branku Procházky se dostávali jen sporadicky, anni z jedné standartní situace poté neudeřilo. Až přišla 19. minuta, po sérii rohových kopů se ten čtvrtý dostal až k Martinu Maškovi, který neměl problém otevřít lavou skóre. Ani po vstřeleném gólu se herní projev HFK příliš nezlepšil, hráči se často vystavovali do ofsajdu a pořádně se nesoustředili na hru. 

Vyhrocená druhá půle

V druhé půlce hostům ubývali síly, Třebíč toho však nadále nedokázala využít. Hra se poměrně přiostřila, což vygradovalo v 70. minutě, kdy si nechal Lukáš Tržil během svého desetiminutového pobytu udělit druhou žlutou kartu a oslabil tak tým. Hned po této situaci hosté podnikli rychlý útok před golmana Procházku, který si však bez problemu poradil. Definitivní rozuzlení přinesla 77. minuta, kdy si hráč minulého kola, Richard Novotný, pohrál s hostující obranou a nedal Martenekovi šanci - 2:0. Třebíč mohla skóre navýšit, ale Dočekal, Karásek, ani Zsihovics své šance nevyužili.



Ohlasy k zápasu


HFK Třebíč B
Pavel Němec: Očekávali jsme těžké utkání, bojovné, důrazné. Upozorňoval jsem na hostujícího Šimka, který je velmi kvalitní hráč, což se potvrdilo. Nepracovala nám středová řada, jak by měla, ztrácela míče a tím jsme dostávali hosty do hry. Utkání bylo zbytečně vyhecované a často přerušované. Čáslavice nám vzdorovali, rozhodně nemají mužstvo na dno tabulky. Bylo to utrápené vítězství a za výkon, zejména v prvním poločase, se někteří naši hráči musí stydět!




Sestavy


HFK Třebíč B
K. Procházka [-] - M. Pohořilský [-] , T. Oberreiter [-] , M. Mašek [-] , R. Houser [-] - M. Šmíd [-] (71. T. Zsihovics [-] ) , R. Valíček [-] (79. L. Holý [-] ) , D. Lorenc [-] - M. Dočekal [-] , D. Kovář [-] (62. L. Karásek [-] ) , R. Novotný [-]

FK Čáslavice-Sádek
J. Martenek [-] - V. Lampíř [-] , J. Vaníček [-] (74. J. Mach [-] ) , D. Šmehlík [-] , P. Mai [-] (60. J. Tržil [-] ) , L. Barák [-] , M. Šimek [-] , P. Kurtin [-] , M. Busta [-] , M. Zikmund [-] , T. Rygl [-]

ŽK: 25. T. Oberreiter , 54. M. Dočekal , 85. T. Zsihovics - 6. M. Šimek , 37. P. Kurtin , 53. L. Barák , 68. J. Tržil . ČK: 70. J. Tržil .
Hráči zápasu: R. Houser , M. Mašek .
Místo: Umělá tráva. Počet diváků: 55. Rozhodčí: ŠKORPÍK Martin - BÍLEK Zdeněk, BUDÍN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.